ACUM! Putin a dat ORDIN! E ALERTĂ MAXIMĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/03/2015, 12:00
ACUM! Putin a dat ORDIN! E ALERTĂ MAXIMĂ!

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordin luni dimineata pentru plasarea in stare de alerta maxima a Flotei Nordului, precum si a unor unitati separate din cadrul Districtului militar Vest si a fortelor aeropurtate in vederea unei inspectii surpriza, relateaza RIA Novosti.

Un anunt in acest sens a fost facut de ministrul rus al aparaii Serghei Soigu la Centrul national de gestionare a apararii din Moscova.

ANUNT INFIORATOR DE ULTIMA ORA!!! „SA NE PREGATIM DE RAZBOI! PUTIN VREA SA NE DISTRUGA!!!”

La aceasta inspectie de verificare inopinata a starii de pregatire de lupta participa 38.000 de soldati, 3.360 de tehnica militara, 41 de nave, 15 submarine, 110 avioane si elicoptere, a indicat ministrul Soigu.

In acelasi timp, comandantilor diferitelor tipuri de arme, Sefilor directiilor centrale din Ministerul Apararii le-au fost inmanate deja pachete cu planul viitoarelor exercitii ce vor trebui desfasurate in cazul acestei inspectii surpriza.

ACUM!!! SOC LA VATICAN!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA AL PAPEI!!! SE RETRAGE!? „DUMNEZEU…”

Serviciul de presa al Districtului militar Sud a anuntat ca o nava cu rachete ‘Daghestan’ din flotila rusa din Marea Caspica a parasit luni portul si a iesit in larg pentru exercitii de tragere cu rachete, aplicatii in care va fi implicata si artileria.

Planurile lui Vladimir Putin pentru Europa de Est nu sunt limitate la Ucraina, iar Rusia are deja privirea îndreptată spre Republica Moldova, crede Phillip Breedlove, generalul forţelor armate NATO din Europa. Vestul nu are niciun motiv pentru a considera că Vladimir Putin îşi limitează planurile pentru Europa de Est la Ucraina, iar Republica Moldova este următorul punct pe lista Moscovei, au avertizat joi mai mulţi oficiali din cadrul Pentagonului şi NATO.

TERIFIANT! Mesajul VĂRULUI către Simona Halep ÎNAINTE de A SE SINUCIDE!!! REACTIA IN LACRIMI A SIMONEI DUPA MESAJUL PRIMIT!!!

„Trebuie supravegheate locurile unde o campanie mediatică puternică susţinută de Rusia urmează să fie pusă în aplicare. Este ceea ce se întâmplă în Republica Moldova”, a subliniat generalul Breedlove, de asemenea şef al Comandamentului european al armatei SUA, în faţa Congresului American.

ACUM!!! EXCLUSIV!!! GIGI BECALI, SURPRIZA URIASA ACASA!!! MAMA LUI A IZBUCNIT IN LACRIMI DE FERICIRE CAND A VAZUT!!!

Marţi, preşedintele moldovean Nicolae Timofti a atins un punct sensibil în timpul conferinţei comune de presă cu Klaus Iohannis, când a cerut mai multe investiţii româneşti în audiovizualul de peste Prut. Afirmaţiile lui Timofti vin în contextul în care influenţa grupurilor ruse asupra massmedia din Moldova este de notorietate. „În Transnistria se află trupe ruseşti tocmai pentru a împiedica R. Moldova să se îndrepte spre Vest”, a reamintit comandantul NATO. Un astfel de focar separatist se poate închega oricând şi în regiunea Bugeac, parte a Basarabiei istorice care acum aparţine Ucrainei, scriu jurnaliştii „Moscow Times”.

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

Pentru Kremlin, zona dintre Bugeac şi Odessa este de importanţă strategică, asigurând coridor între separatiştii din Transnistria, cei din Crimeea şi eventual către Doneţk şi Lugansk. Un alt factor de risc semnalat de analişti sunt alegerile din regiunea autonomă Găgăuzia din Republica Moldova, unde mişcarea separatistă devine tot mai puternică. În acest context, NATO şi UE trebuie să menţină sancţiunile economice aplicate Rusiei, în caz contrar existând posibilitatea ca Moscova să încerce să destabilizeze Republica Moldova şi ţările baltice, a atras atenţia recent David Cameron, premierul Marii Britanii.

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

În cadrul aceloraşi audieri din Congresul de la Washington, mai mulţi oficiali din cadrul Departamentului pentru Apărare al SUA au atras atenţia că pericolul destabilizării este ridicat mai ales în statele est-europene care nu fac parte din NATO, dând drept exemple Republica Moldova şi Muntenegru. Moldova ar putea fi următoarea victimă a Kremlinului, însă Uniunea Europeană nu se arată gata de a-i sări în apărare, încep analiştii Institutului Legatum un amplu raport despre Republica Moldova, preluat într-un articol de publicaţia americană „Foreign Policy” la sfârşitul anului trecut. Încercând să afle care sunt motivele pentru care, în ciuda entuziasmului de acum câţiva ani,

FOTO 18 + ! Flavia de la „Neatza” a POZAT într-o revistă pentru ADULŢI!

„Republica Moldova şi UE nu au trăit fericite împreună până la adânci bătrâneţe”, analiştii străini ajung la concluzia că moldovenii şi-au pierdut încrederea în Uniunea Europeană din cauza eşecului clasei politice interne de a promova cu adevărat valorile comunitare ci, în schimb, urmărindu-şi în continuare propriile interese. „Cea mai evidentă şi cea mai folositoare concluzie care se poate trage este că liderii moldoveni nu mai cred cu adevărat în valorile europene, în ciuda imaginii de loialitate afişată”, scriu analiştii.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Printre principalele motive care stau acum în calea integrării europene şi care astfel lasă Moldova vulnerabilă în faţa Federaţiei Ruse se regăseşte corupţia. Sfera politică, juridicul şi presa din Moldova sunt monopolizate de un grup restrâns de persoane care folosesc puterea politică pentru a-şi atinge propriile interese. Această ambiguitate este doar unul dintre motivele pentru care ideea integrării europene a devenit din ce în ce mai puţin populară. „Moldovenii aşteaptă un angajament imediat şi vizibil faţă de Europa, însă în schimb văd aceiaşi oameni care deţin controlul şi care-şi urmăresc propriile interese”, se arată în raport.

Iubitul Mihaelei Rădulescu, acuzat de evaziune fiscală

Restaurarea încrederii în statul de drept necesită transparenţă totală, încep analiştii seria de recomandări pentru Moldova.. Actele privind cursul ajutoarelor financiare acordate de UE ar trebui să fie disponibile publicului şi vizibile, iar publicarea documentelor care arată cum au fost cheltuiţi banii ar trebui să fie practică obişnuită. Privatizarea activelor statului ar trebui să se desfăşoare la vedere. Lupta împotriva corupţiei în instituţiile guvernamentale, ministere şi agenţii de stat trebuie să nu mai accepte niciun compromis. În rândul publicului trebuie să se cultive, de asemenea, o politică de „toleranţă zero” faţă de corupţie.

Citeste mai mult pe www.adevarul.ro

Tacurile Americii au ajuns la graniţa cu Rusia

Trei medaliaţi olipici au murit într-un accident de elicopter

Simona Halep, în lacrimi! Vărul ei s-a sinucis!

RCS&RDS are datorii de 800 de milioane de euro!

Degeaba ţi-ai luat iPhone! Coreenii vor lasa un telefon incredibil 

Cele mai răzbunătoare zodii. Vezi de cine trebuie să-ţi fie frică!

DINAMO. Alertă cu BOMBĂ la hotelul patronului Ionuţ Negoiţă

TRAGEDIE! A murit unul dintre cei mai mari jurnalişti români

Scene fierbinţi. Alina Plugaru, AMOR la TV. “A FOST CIUDAT!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×