Puterea Dragostei Live Stream pe Kanal D. Ediția de miercuri, 24 iulie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/07/2019, 17:17
Puterea Dragostei Live Stream pe Kanal D. Ediția de miercuri, 24 iulie
Miercuri, 24 iulie, Kanal D va difuza un nou episod din Puterea Dragostei. Sursa foto: kanald.ro

Miercuri, 24 iulie, cu începere de la orele 17:30, are loc o nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea Dragoste, producție cu care Kanal D își propune să cucerească audiențele și în această vară, Ajunsă la sezonul cu numărul doi, show-ul a cărui gazdă este Andreea Mantea continuă să țină telespectatorii cu sufletul la gură, grație peripețiilor pe care le întâmpină concurenții aflați în căutarea dragostei.

Vezi live stream online pe Kanal D emisiunea Puterea Dragostei, ediția din 24 iulie

Conceput după formatul internațional „Power of Love”, reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei își propune să vină în întâmpinarea oamenilor aflați în căutarea marii iubiri și dornici să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, lipsită de orice fel de prejudecăți. Ci 12 concurenți înscriși în competiție (6 băieți și 6 fete) locuiesc sub același acoperiș, dar nu au posibilitatea să se întâlnească decât într-o anumită zi, fiindu-le interzisă orice altă întrevedere.

În plus, publicul va avea, la rândul său, un rol foarte important, favoriții putând fi votați săptămânal, cuplul declarat câștigător la finalul competiției urmând să plece acasă cu premiul cel mare în valoare de 20.000 de euro și, bineînțeles, cu șansa unei iubiri ca în povești. Primul sezon a fost câștigat de perechea formată din  Bogdan Mocanu și Bianca Comănici, cei doi reușind să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga țară.

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei. Sursa foto: b1.ro
Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei. Sursa foto: b1.ro

Jador a ajuns pe mâna medicilor

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei trece prin momente dificile. Este vorba despre Jador, care a acuzat unele probleme de sănătate, fiind internat de urgență în Turcia. Într-o postare pe contul personal de Facebook, tânărul le-a explicat fanilor săi întreaga situație.

Dragii mei Jadorași, știu că vă doriți să mă vedeți fericit și într-o relație, dar atunci când inima unui om nu s-a vindecat în totalitate de ceea ce cândva a simțit e un pic cam greu să fie deschisă către noi orizonturi și nu ar fi corect față de alte persoane să fie pe post de pansament. Voi trebuie să înțelegeți că atunci când voi simțit să fac un cuplu îl voi face din toată inima. Cei care mă iubesc mă vor susține în continuare așa cum sunt ei cu bine și cu rele și indiferent de ce decizii voi lua. Nu uitați că voi sunteți forța mea și datorită vouă sunt aici. Pentru moment există doar Jador al vostru, singur, fără niciun cuplu. Vă am pe voi și îmi este suficient. Vă pup și vă iubesc” , a scris îndrăgitul concurent pe respectiva rețea de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×