Pussycat Dolls, trupă de prostituate? O fostă membră rupe tăcerea! La câţi bani a renunţat pentru a scăpa! GALERIE FOTO

Filon Stan  
înGalerie foto
18/10/2017, 16:35
Pussycat Dolls, trupă de prostituate? O fostă membră rupe tăcerea! La câţi bani a renunţat pentru a scăpa! GALERIE FOTOGALERIE FOTO

Acuzaţii de prostituţie la cel mai înalt nivel din showbiz! Una dintre membrele cunoscutei trupe Pussycat Dolls spune că a fost obligată să se prostitueze şi lasă să se înteleagă că nu a fost singura din trupă care a fost forţată să facă aşa ceva! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Kaya Jones, o fostă membră a trupei Pussycat Dolls, care a părăsit grupul înainte de lansarea primului lor hit „Don’t cha”, susţine că directorii din industria entertainmentului le abuzau pe fete şi le forţau să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane, relatează The Telegraph. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pussycat Dolls, paravan pentru o reţea de prostituţie

Jones, în vârstă de 33 de ani, s-a alăturat trupei în 2003, când avea doar 19 ani. În mai multe mesaje publicate pe Twitter, Kaya Jones susţine că a părăsit trupa tocmai din cauza numeroaselor abuzuri din industria muzicii.

„Adevărul meu. Nu am fost într-o trupă de fete. Eram într-o „reţea de prostituţie”. Ah, şi se întâmpla să cântăm şi să fim faimoase. În timp ce aceia care ne deţineau făceau toţi banii. Cât de rea era situaţia? Suficient de rea încât să renunţ la visurile mele, la colegele de trupă şi la un contract de 13 milioane de dolari. Ştiam că vom ajunge pe primul loc în topuri. Vreau să explice liderul trupei de ce o altă fată s-a sinucis. Să spună public cum ne distrugea emoţional. Ca să faci parte din trupă trebuia să ştii să joci în echipă. Adică să te culci cu cine îţi spuneau ei”, afirmă Kaya Jones.

Tânăra a mai susţinut şi că adeseori fetele erau drogate şi ameninţate să nu cumva să îndrăznească să sufle un cuvânt despre ce se întâmpla în spatele uşilor închise:„De ce nu am mers la poliţie? Pentru că toate eram abuzate. Eu am fost personal ameninţată că dacă spun ceva, o să fiu ucisă sau că acela va fi sfârşitul carierei mele”.

Potrivit acesteia, tinerele erau plătite cu 500 de dolari pe săptămână, iar Robin Antin, fondatoarea trupei, şi casa de discuri luau restul banilor. Antin a respins toate acuzaţiile aduse de Kaya Jones şi a declarat că aceasta îşi caută „cele 15 minute de faimă”. Aceasta mai spune că Jones nu a fost niciodată o membră a trupei, ci doar a dat câteva probe.

Kaya Jones a părăsit trupa Pussycat Dolls în 2005. În 2003, în grup au intrat Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta şi Kimberly Wyatt. Cele şase au format trupa care în 2005 lansa hit-ul „Don’t Cha”, cu care au devenit celebre pe plan internaţional.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×