PSD, reacţie dură după demisia lui Victor Costache: „Ministrul a dezertat! În urma lui rămân şase spitale contaminate!”

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 13:37
PSD, reacţie dură după demisia lui Victor Costache: „Ministrul a dezertat! În urma lui rămân şase spitale contaminate!”
n PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul.

PSD a avut o reacţie dură după ce Victor Costache şi-a dat demisia din funcţia de Ministru al Sănătăţii. Oficialii Partidului Social Democrat că ministrul „a dezertat” în plină pandemie de coronavirus, conform news.ro.

PSD, reacţie dură după demisia lui Victor Costache: „Ministrul a dezertat!”

Cei de la PSD îl învinuiesc pe Costache spunând că în urma lui rămân şase spitale contaminate şi sute de cadre medicale care contractat virusul COVID-19:

”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”în prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache. Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?!

Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, a transmis PSD.

„În PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul”

Formaţiunea afirmă că ”în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul. În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii” 

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acel post:

„Am făcut echipă cu Victor Costache și am luat decizii importante benefice pentru sistemul medical. Regret demisia și îi mulțumesc pentru colaborare.

Funcția de ministru, îi voi propune președintelui pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. El face parte din echipa de la Ministerul Sănătății, a fost, este și va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirusului”, a spus Orban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×