Medicii ies din nou în stradă! Protestul anunţat, în faţa Guvernului!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
14/11/2017, 13:38
Medicii ies din nou în stradă! Protestul anunţat, în faţa Guvernului!

Medicii îşi vor depune, din nou, jurământul lui Hipocrate, de data aceasta în faţa Guvernului. Acţiune va veni în semn de protest şi sunt aşteptate să participe sute de cadre medicale din toată ţara! 

Medici de familie şi pacienţi vor protesta miercuri în Piaţa Victoriei, potrivit unui anunţ al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, postat pe site-ul organizaţiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Protestul medicilor va începe la ora 11.00

„Mâine, de la ora 11.00, medici de familie şi pacienţi din toate judeţele vor veni în Piaţa Victoriei să militeze pentru un act medical curat şi pentru o asistenţă primară puternică. (…) În piaţă vor suna ceasurile la fiecare jumătate de oră, iar la ora 12.00 ne vom reînnoi jurământul de medici”, a informat SNMF.

Reprezentanţii medicilor de familie şi ai pacienţilor din mai multe judeţe au pichetat la începutul lunii sediile prefecturilor şi caselor judeţene de asigurări de sănătate. Ei au acuzat subfinanţarea asistenţei medicale primare şi imposibilitatea medicilor de familie de a-şi practica meseria în condiţii optime.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×