Propunere HOT pentru o vedetă TV: „Ne dorim o experienţă în trei”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/02/2015, 12:39
Propunere HOT pentru o vedetă TV: „Ne dorim o experienţă în trei” GALERIE FOTO

Cabral a povestit că a primit o propunere indecentă de la o domnişoară pe nume Diana. Prezentatorul TV a primit un mail în care i se propunea o partidă de sex în trei.

”Sunt unele femei pentru care nu înseamnă nimic faptul că eşti însurat. Când li s-a pus pata pe tine nu mai contează nimic!! Bine, în cazul meu eu le înţeleg, pentru că am trupul ăsta de invidiat, sunt un fel de prăjiturică, aşa, nu te poţi abţine! Altfel nu am cum să-mi explic cum de mi-a trimis Diana mailul ăsta: «Numele meu este Diana, suntem vecini de…oras. Eu stau intr-o garsoniera cu o buna prietena. Avem 24 de ani amandoua, suntem studente si ne dorim mult sa incercam o experienta… in trei. Vrem sa gasim un barbat pasional, dornic de experiente si senzatii noi, cu care sa ne petrecem o noapte sau…mai multe, in cazul in care experienta este una placuta pentru toti trei. Ce spui, vrei sa ne faci o vizita? Lasa-ne datele tale de contact! O seara buna! Trimite-mi SMS pentru a putea intra in legatura cu mine»”, a scris Cabral, pe blogul său.

El a povestit că i-a spus spus soţiei sale, însă Andreea s-a supărat şi i-a ”lipit una peste ochi”.

”Eu ce era să fac? Şi Diana şi buna ei prietenă chiar păreau mistuite de pofta asta de le-a apucat, că parcă mi se şi făcuse milă de ele. Îţi dai seama cum stăteau ele în garsoniera aia, cu gândul la un bărbat pasional, de nu mai erau în stare nici la serviciu să se ducă?! Îţi dai seama ce viaţă?! Ce chin! M-am dus repede de i-am spus la nevastă, că poate i se înmoaie şi ei inima şi mă trimite să salvez fetele. I-am zis. Mi-a lipit una peste ochi şi i-a transmis problema altui prieten de-ai noştri, unul din ăsta norocos neînsurat… Au trecut câteva zile… mi-a fost frică să-l sun… Până la urmă a sunat el. Că cică să-i dau nişte bani împrumut, că nu-şi dă seama de ce dar i-a explodat factura de telefon luna asta”, a adăugat Cabral.

sursa: libertatea.ro  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×