Propunere indecentă pentru Reghe: „Vreau să-l bag o săptămînă în dormitor”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
28/03/2014, 14:46
Propunere indecentă pentru Reghe: „Vreau să-l bag o săptămînă în dormitor” GALERIE FOTO

Întoarsă din America după o lună de absenţă, Anamaria Prodan i-a pus gînd rău soţului său. Dupa victoria cu Dinamo, sexy impresara are de gînd să îşi bage soţul într-un cantonament istovitor şi… prelungit.

Au trecut sase ani de cand Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au spus un „DA” hotarat in fata Ofiterului Starii Civile. Timpul a trecut, iar vremurile s-au schimbat mult de atunci. Acum au un copil impreuna, el este antrenorul echipei Steaua, iar ea este unul dintre cei mai puternici impresari din Romania. In ciuda tuturor acestor lucruri, un singur lucru a ramas intact: iubirea lor. Desi se spune ca dragostea trece dupa trei ani, iata ca in cuplul Prodan-Reghecampf, pasiunea este parca mai puternica ca inainte.

Fiica Ionelei Prodan a aterizat cu puţin timp înainte de derby pe meleaguri autohtone. După victoria 5-2 în faţa rivalei, Ana i-a pus gand rau lui Reghe, de care ii este extrem de dor. Despartiti atata amar de vreme, cei doi nu isi doresc acum decat sa petreaca mult timp impreuna, pentru a recupera fiecare sarut, mangaiere si moment de pasiune. Contactata telefonic, Anamaria Prodan parea extrem de obosita si dornica sa isi vada familia, asa ca nu a fost prea de darnica in declaratii:

„Mi-a fost foarte dor de familia mea. M-am topit dupa ei. Acum insa sunt aici si de abia astept sa fim toti impreuna. Mi-a fost dor si de Laurentiu, el este soarele meu. Imi vine sa il inchid in casa si sa nu mai iesim de acolo timp de o saptamana”, a declarat impresara pentru wowbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×