Proiectil din timpul războiului, descoperit în zona pistelor din Aeroportul Otopeni. A fost solicitată intervenția pirotehniștilor

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 10:36
Proiectil din timpul războiului, descoperit în zona pistelor din Aeroportul Otopeni. A fost solicitată intervenția pirotehniștilor
Proiectil descoperit pe una dintre pistele aeroportului Otopeni. Sursa foto: Facebook

Este stare de alertă la Aeroportul Otopeni, după ce un proiectil din timpul războiului a fost găsit de muncitori chiar în zona pistelor.

Proiectil găsit pe Aeroportul Otopeni, în timpul lucrărilor de reabilitare ale unei piste

Speriați de bizara lor descoperire, oamenii au alertat imediat autoritățile. În momentul de față, specialiștii pirotehniști intervin la fața locului pentru a ridica obiectul cu pricina.

Din primele informații, totul s-ar fi petrecut în timpul lucrărilor de reabilitare a pistei Delta. Din fericire, traficul aerian nu a fost perturbat de acest incident, iar echipele care lucrau acolo au reușit să izoleze imediat zona respectivă.

Măsuri de siguranță pe Otopeni, din cauza coronavirusului

Autoritățile de la noi au început să ia măsuri de prevenție în contextul virusului gripal apărut în China. La Plecări, pe Otopeni, au apărut mesaje în care se fac recomandări celor care planifică să viziteze China.

„Călătorii care planifică să viziteze Wuhan, China ar trebui să evite vizitarea “piețelor umede” sau a locurilor unde sunt manipulate animale vii sau moarte și să evite contactul cu persoane bolnave, în particular cu cele care prezintă simptome respiratorii.

Călătorii în vremea temerii de coronavirus. Așa cum panica nu a ajutat în timpul temerii generalizate de al treilea…

Gepostet von Marius Comper am Sonntag, 26. Januar 2020

Călătorii care planifică să viziteze Wuhan, China ar trebui să respecte o bună igienă a mâinilor și a alimentelor și să evite contactul cu animale, excrețiile sau picături provenind de la acestea.

Călătorii cu simptome respiratorii acute care revin din Wuhan sau care au călătorit în China cu staționare în Wuhan sunt sfătuiți să se adreseze medicului (n.trad.: infecționist) și să îi mentioneze istoricul de călătorie în Wuhan.

În plus, din cauza activității gripale epidemice intense din China, călătorii ar trebui să fie vaccinați anti-gripal cu minimum 2 săptămâni anterior deplasării, pentru a preveni o boală respiratorie severă”, scrie pe afișele care au apărut pe aeroportul Otopeni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×