PROIECT. Ce li se pregăteşte şoferilor care îşi înmatriculează maşinile în Bulgaria

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
17/08/2015, 11:25
PROIECT. Ce li se pregăteşte şoferilor care îşi înmatriculează maşinile în Bulgaria

Parlamentarii vor să le interzică şoferilor cu maşini înmatriculate în Bulgaria să circule pe drumurile din România mai mult de 90 de zile. În acest sens a fost depus la Parlament un proiect de lege ce urmează să fie dezbătut în sesiunea din toamnă.

Potrivit proiectului de lege, semnat de 10 parlamentari PSD, care completează Ordonanţa de urgenţă privind circulaţia pe drumurile publice, „autovehiculele şi remorcile înmatriculate în Bulgaria, deţinute de persoane care au domiciliul în România, pot fi conduse pe drumurile publice o perioadă maximă de 90 de zile, de la introducerea acestora în ţară.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În această perioadă, „utilizatorii autovehiculelor şi remorcilor înamatriculate în Bulagria trebuie să deţină asigurare obligatorie pentru răspundere civilă eliberată de o societate de asigurări din România”.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

„Poate aici a fost o greşeală a noastră, că nu am extins-o la tot ce înseamnă maşină înmatriculată dintr-o altă ţară, şi cred că era mult mai corect aşa. Încercăm să băgăm amendament la comisia de specialitate”, spune Ioan Munteanu, deputat PSD, iniţiatorul legii, citat de digi24.ro.

Potrivit iniţiatorilor, în acest moment, în România circulă peste 100.000 de maşini înmatriculate în Bulgaria. Pe lângă faptul că proprietarii evită taxa de înmatriculare, apar probleme mari când provoacă accidente rutiere.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA  LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

Proiectul de lege urmează să fie dezbatut, imediat după începerea sesiunii parlamentare, acesta fiind trimsi la comisiile de specialitate din Senat pentru avize şi raport.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×