Aceşti angajaţi vor fi scutiţi de plata impozitului pe salariu! Vezi dacă te încadrezi!

Filon Stan  Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
19/01/2018, 13:30
Aceşti angajaţi vor fi scutiţi de plata impozitului pe salariu! Vezi dacă te încadrezi!

Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a anunţat că programatorii cu studii medii care urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior vor fi scutiţi de impozitul pe salariu de la 1 februarie 2018.

Măsura vizează un număr aproximativ de 15.000 de programatori, în plus faţă de cei scutiţi până în prezent. Cei care vor să beneficieze de această scutire trebuie să facă dovada înscrierii în învăţământul superior.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Programatorii cu studii medii, scutiţi de impozitul pe salariu, dacă merg la facultate

„Aceasta este o măsură prevăzută în programul de guvernare, promovată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale care susţine astfel industria IT. Măsura este menită să contribuie la creşterea ponderii sectorului IT&C în PIB la 10% până în 2020″, spun reprezentanţii MCSI.

Ordinul sprijină atingerea indicatorilor de ţară privind ponderea absolvenţilor de facultate în totalul populaţiei din România. Până în prezent, erau scutiţi de impozitul de venitul salarial doar absolvenţii de studii superioare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×