Program special de 1 Decembrie! Show-uri pregătite de Pro TV, Antena 1 și Kanal D

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 23:59
Program special de 1 Decembrie! Show-uri pregătite de Pro TV, Antena 1 și Kanal D GALERIE FOTO
Andreea Esca va prezenta știrile de la Pro TV. Sursa foto - facebook

Program special de 1 Decembrie! Pro TV, Kanal D și Antena 1 pregătesc show-uri de clasă de Ziua Națională a României. Ca de fiecare dată, Pro TV sărbătorește dublu pe 1 Decembrie. Anul acesta, postul împlinește 24 de ani de la lansare. Din grilă, nu lipsește nici celebrul jurnal de știri de la ora 19.00, prezentat de Andreea Esca, cea care va apela la celebrul său salut: „Bună seara, România! Bună seara, București!”

Program special de 1 Decembrie!

Răzvan și Dani se văd la Antena 1 și în weekend, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. De asemenea, postul Intact a programat duminică și clasicul B.D. în alertă.  Kanal D aduce ediții speciale alea emisiunilor Roata Norocului, ROventura și Asta-i România. Programul de 1 Decembrie, de la Pro TV, stă în acest an sub sloganul „Îndrăznește să fii lider”. Postul sărbătorește dublu, și Ziua Națională și aniversarea de 24 de ani de la lansare. Paginademedia.ro a postat deja programele celor 3 televiziuni de 1 decembrie

Programul zilei, de dimineața până seara:

De la ora 7:00 – Știrile cu Lavinia Petrea și Mihai Dedu. Cei doi reazlizatori vor aduce cele mai importante evenimente ale zilei: tradiționala Parada Militară, dar și povești ale unor „lideri”. Este vorba despre oameni care și-au înțeles rolul, care ajută, care conduc comunități sau companii, care schimbă fața locului în care trăiesc. Ei împing România în față, menționează reprezentanții postului de televiziune pe site-ul Pro TV.
De la ora 13:00 – Andi Moisescu aduce o ediție specială Apropo TV. Emisiunea va avea o nouă rubrică: Next Level, dedicată unor proiecte și antreprenori de succes, care au reușit să se afirme în ciuda tuturor prejudecăților despre România.
De la ora 14:00 – Vorbește lumea, cu Adela Popescu, Viviana și Cove vor prezenta materiale speciale, cu momente din viețile unor persoane foarte cunoscute. Printre aceste materiale se numără un interviu cu Gheorghe Hagi, povestea designerului român Andreea Bădală, dar și un interviu exclusiv cu INNA.
De la ora 16:00 – Ediție specială a emisiunii lui Cătălin Măruță, cu povești ale unor oameni din generații diferite: Selly și Helmut Duckadam. În plus va fi un nterviu cu Horia Tecău.
De la 20:30 – Vor fi două filme: Thor: Ragnarok (20:30) și Interstellar: Călătorind prin univers (23:30).

Antena 1

Albă ca Zăpada, B.D. în alertă și Neatza cu Răzvan și Dani
De la 6:00 – Observatorul
De la 10:00 – Neatza cu Răzvan și Dani
De la 13:00 – B.D. în alertă
De la 17:00 – Acces Direct
De la 20:00 – Albă ca Zăpada și cei șapte pitici (SUA, 1937)

Kanal D

Asta-i România, Roata Norocului sau ROventura, ediții speciale
De la ora 15:00 – Echipa ROventura va ajunge in inima muntilor Bucegi. Prezentatorii au la Palatul Brancovenesc de la Potlogi, dar si la Curtea Domneasca din Targoviste.
De la ora 20:00 – Ediție specială a emisiunii Roata Norocului, cu Pepe și Augustin Viziru invitați.
De la ora 22:00 – Asta-i România, ediția specială de 1 Decembrie, spune povestea unei elvetience care, dupa ce a studiat ani de zile si a cautat cel mai fertil pamant in toata lumea, a ajuns in Romania. A cumparat teren și pus pe picioare o plantație de flori medicinale. Una dintre delicatesele care se produc in ferma tinerei sunt specialitatile de mustar aromat cu mirodenii din propria-i gradina.
Kanal D va avea și ediții speciale ale știrilor, unde vor exista materiale din campania „Neam unit – Întoarcerea acasa”, care ajunge la final pe 1 Decembrie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×