Program Lidl de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 16:14
Program Lidl de Crăciun. Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie GALERIE FOTO
Lidl a anunțat programul pentru Crăciun. Sursa foto - hepta.ro

Dacă te interesează programul magazinelor Lidl de Crăciun atunci ai ajuns unde trebuie. În materialul următor îți spun orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie, adică în ajun, în ziua sfântă și prima de după sărbătoare.

Program Lidl de Crăciun

În primul rând trebuie să știți că prima zi de Crăciun, 25 decembrie şi a doua zi, 26 decembrie, sunt zile libere, potrivit Codului Muncii. În acest an cele două zile pică miercuri şi joi. De libere se bucură însă mai degrabă bugetarii.

Această categorie a primit încă o zi liberă, respectiv vineri, 27 decembrie. Astfel, bugetarii vor avea parte de o minivacanţă de cinci zile, între 25 şi 29 decembrie (miercuri – luni). Pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor avea timp liber, conducerea lanţului de magazine Lidl a stabilit că programul de Crăciun 2019 va fi unul special.

Orarul hipermarketului pe 24, 25 și 26 decembrie

Astfel, în perioada 25 – 29 decembrie 2018, programul Lidl va fi unul special, în funcţie de fiecare magazin din ţară. Un singur lucru este însă cert şi universal valabil. Şefii Lidl nu au ezitat şi au transmis că, de Crăciun, toate magazinele din ţară vor fi închise.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de site-ul oficial al lanţului de magazine, program Lidl Crăciun 2019 este unul creat în aşa fel încât toată lumea să reuşească să ajungă la un magazin şi să-şi facă pentru Crăciun cumpărăturile, dar și angajații să respire.

Marţi, 24 decembrie: 07:00 – 18:00
Miercuri, 25 decembrie: închis;

Joi, 26 decembrie: închis.
Atenție, însă! Programul Lidl de Crăciun poate diferi în funcţie de oraş.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de Crăciun al fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.

Mai mult de atât, îți propun să dai click aici și să îți cauți magazinul Lidl din apropierea ta. Acest link îți arată exact ce se întâmplă, la ce oră deschide și la cât închide magazinul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×