Progonoza meteo miercuri 24 octombrie 2018. Se anunță ploi și vreme rea!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
23/10/2018, 15:57
Progonoza meteo miercuri 24 octombrie 2018. Se anunță ploi și vreme rea!
Prognoza meteo de miercuri 24 octombrie 2018 anunță ploaie si vreme rea

Conform prognozei meteo, ziua de miercuri, din data de 24 octombrie 2018, va fi una care va avea de toate. În ultima decadă a lunii octombrie, se poate simți o răcire, iar asta mai ales în centrul și nordul țării. Vor fi și precipitații pe zone restrânse, în special în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Moldova. La munte se va semnala și lapoviță, urmate de scurte ninsori. Din cauza răcelii bruște de altitudine, și noapte de miercuri va fi va fi extrem de friguroasă. De asemenea, își fac apariția și precipitații mixte în zonele de deal din centrul României. Temperaturile maxime din această zi se vor situa între 8 și 13 grade Celsius în Transilvania și Maramureș. În Banat și Crișana între 11 și 16 grade Celsius, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea maxima zilei va fi între 11 și 16 grade Celsius, iar Moldova între 12 și 17 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo miercuri 24 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 octombrie 2018, este una care are în prim-plan precipitațiile. Maxima zilei va fi una de 19 grade Celsius, care se simte ca 15 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul mare, de 60%. Meteorologii anunță câteva averse. Vânturile vin din direcția de vest, cu o putere mare, de 44 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este minim, în valoare de 1. Minima serii este de 6 grade Celsius, care se simte ca -1. Se preconizează o aversă, procentul de precipitații fiind de 55%, iar vânturile bat cu o intensitate de 28 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo miercuri 24 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru Iași

Previziunile meteorologice anunță vreme rea și la Iași. Maxima zilei este de 12 grade Celsius, care se simt ca 7 grade. Procentul de precipitații este mare, de 66%. Conform accuweather, intensitatea ploii scade la aversa ușoare. Vânturile vin din direcția de vest, cu o intensitate de 30 de kilometri pe oră. Minima serii este de doar 4 grade Celsius, care se simt precum -5. Meteorologii anunță câteva averse, procentul de precipitații fiind de 60%, iar vânturile bat cu o putere de 30 de kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 24 octombrie 2018
Meteo pentru cei aflați la Cluj

Previziunile meteorologice arată că, în Cluj, miercuri, pe data de 24 octombrie 2018, se anunță o maximă de doar 10 grade Celsius, care se va simți ca 4. Procentul de precipitații este mare, de 74%, iar vânturile bat cu o putere de 28 de kilometri pe oră. Minima serii este de doar 0 grade Celsius, ce se va simți ca -7. Procentul de precipitații se micșorează, ajungând la 3%, iar vânturile bat cu o intensitate de 24 de kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, din data de 24 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Brașov

Meteorologii anunță 12 grade Celsius ca maximă a zilei, care se simte, de fapt, ca 6 grade Celsius. Procentul de precipitații este de 71%, experții anunțând averse ușoare. Vânturile vin din direcția de vest, nord-vest, cu o putere de 35 de kilometri pe oră. Minima serii este de -1 grade Celsius, care se simte, de fapt, ca -8. Procentul de precipitații este de 54%, experții anunțând o aversă de ploaie sau ninsoare, iar vânturile bat cu o putere de 20 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×