Prognoza meteo pentru weekend. Maximele ajung şi la 33 de grade Celsius

Filon Stan   
în Hotnews
09/09/2017, 00:22
Prognoza meteo pentru weekend. Maximele ajung şi la 33 de grade Celsius

Meteorologii anunţă vreme frumoasă în weekend. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius.

Valorile termice, mai ridicate decât în intervalul precedent, vor caracteriza o vreme caldă, în toată ţara, local, călduroasă în sud şi în sud-est. Cerul, variabil, va prezenta înnorări temporare, ziua în vest, sud-vest, centru şi zona de munte, iar spre seară şi noaptea îndeosebi în centru, est şi sud-est. Local, vor fi ploi de scurtă durată şi se vor semnala descărcări electrice, iar izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, temporar şi în regiunile extracarpatice, în special, în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 23…24 de grade pe litoral, până în jurul a 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 11 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vremea va deveni călduroasă şi în Capitală. Cerul va fi variabil cu înnorări, spre seară şi în prima parte a nopţii, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Prognoza meteo weekend! Cum va fi vremea Duminică

Vremea va fi predominant frumoasă şi Duminică! Cerul va avea unele înnorări, în primele ore ale zilei – în extremitatea de răsărit a ţării, iar seara şi noaptea – în nord-vest şi vest, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunări, iar cele minimele vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei spre 8 grade, unde vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo anunţă că vremea va fi caldă şi frumoasă cu cerul, mai mult senin, în Capitală. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×