Prognoza meteo vineri 31 august. Vremea va fi călduroasă, dar va cădea și grindină!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 16:25
Prognoza meteo vineri 31 august. Vremea va fi călduroasă, dar va cădea și grindină!
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru vineri, 31 august

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru data de 31 august 2018! Astfel, aflăm că vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă la amiază în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar la munte, îndeosebi în Munții Banatului și în Carpații Meridionali, și în vestul țării, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice.

Meteorologii anunță că izolat vor fi și condiții de grindină! Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in estul Transilvaniei și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 21 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Meteorologii anunță vremea frumoasă în județul Constanța, unde temperaturile minime vor atinge 21 de grade Celsius, iar cele maxime vor atinge 32 de grade Celsius, vineri. Oamenii vor resimți din plin cele 32 de grade Celsius, accentuate puternic și de gradul de umiditate, care poate ajunge chiar și la 72%! Precipitațiile vor lipsi, vântul nu va depăși 22 de km/h, iar turiștii se vor bucura de o vreme frumoasă, vineri, 31 august, pe Litoral!

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de un cer senin aproape toată ziua. Temperatura minimă se va situa în jurul a 15 grade Celsius, iar cea maximă va urca în termometre până la 29 de grade Celsius. Spre seară, cerul se va înnora, iar vântul își va face ușor simțită prezența. Nu va ploua, dar gradul de umiditate va ajunge chiar și la 63%.

Vremea în Cluj-Napoca

Locuitorii din Cluj-Napoca vor avea un început de weekend destul de mohorât. Nu va ploua, dar cerul va fi mai toată ziua înnorat. Temperaturile minime vor atinge 14 grade Celsius, iar cele maxime vor ajunge la 28 de grade Celsius. Vântul va adia foarte ușor, atingând 1,1 metri pe secundă. Umiditatea va fi una foarte ridicată, valorile acesteia ajungând chiar și până la 80 %!

Vremea în Brașov

Brașovenii se vor confrunta cu o scădere însemnată a temperaturilor. Valoarea temperaturii minime va ajunge până la 14 grade Celsius, iar maximele se vor situa în jurul valorilor de 29 de grade Celsius. În primele ore ale dimineții va fi destul de rece, dar cerul va fi senin, ca mai apoi acesta să se înnoreze, chiar dacă temperaturile vor crește. Umiditatea va ajunge la orele dimineții la 92%, ca mai apoi să ajungă la 42%, în cursul după-amiezii. Vântul va bate foarte încet, cu viteze care nu vor depăși 1,5 metri pe secundă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×