Prognoza meteo vineri 23 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi ridicate ziua și ger noaptea

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
22/11/2018, 18:04
Prognoza meteo vineri 23 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi ridicate ziua și ger noaptea
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2018

Conform prognozei meteo de vineri, 23 noiembrie 2018, meteorologii anunță temperaturi ridicate ziua și ger nemilos noaptea. Vremea înregistrează o creștere a valorilor termice, asta după episoadele de răcire extremă de care am avut parte. Cu toate acestea, temperaturile se îmbunătățesc, chiar dacă aspectul aspectul atmosferei rămâne mohorât. De altfel, în pofida faptului că nu vom mai tremura așa de mult de frig în prima parte a zilei, nu vom scăpa de ceața de dimineață. Nopțile se mențin reci, poate chiar mai reci decât precedentele. De altminteri, meteorologii anunță că vremea frumoasă nu va sta mult prin preajmă. De luni, 26 noiembrie, iarna se va instala definitiv.

Vremea în Constanța

prognoza meteo vineri 23 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la mare

Conform accuweather, previziunile meteorologice anunță că vineri, 23 noiembrie 2018, cei aflați la malul mării au parte de o maximă a zilei de 5 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial însorit, iar precipitațiile nu-și vor face apariția. Vânturile vin din direcția de nord și suflă cu o putere de 11 kilometri pe oră. Minima serii este de -1 grad Celsius, care se va simți ca -3. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o putere de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo de vineri 23 noiembrie 2018
Meteorologii anunță temperaturi ridicate ziua și ger noaptea
prognoza meteo vineri 23 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași vineri, 23 noiembrie 2018

Potrivit ANM, previziunile meteorologice pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2018, arată că maxima zilei este de -2 grade Celsius, care se simt, de fapt, ca -5. Procentul de precipitații este de 0%, iar cerul va avea și nori, dar și soare. Minima serii este de -8 grade Celsius, care se va simți ca -14. Norii vor fi joși, iar, în prima parte a zilei, va apărea și ceața.

Vremea în Cluj

prognoza meteo vineri 23 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află vineri, 23 noiembrie 2018 la Cluj

Conform meteorologilor, maxima zilei la CLuj este de 7 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este de 25%, iar cerul va fi acoperit de nori joși și ceață. Vântul bate cu o putere de 4 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Minima serii este de 0 grade Celsius, cerul va fi parțial spre predominant noros, precipitațiile vor fi de 19 %, iar vântul va sufla cu o putere de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de vineri 23 noiembrie 2018
Prognoza meteo de vineri, 23 noiembrie, pentru cei aflați la Brașov

Previziunile meteorologilor pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2018, arată că maxima zilei este de 7 grade Celsius, care se va simți, de fapt, cu două grade mai mult. Procentul de precipitații este unul de 25%, cerul va fi acoperit de nori joși și ceață, iar vântul va bate cu o putere de 4 kilometri pe oră. Minima serii este de -2 grade Celsius, procentul de precipitații va fi d 25%, iarvântul va bate cu o putere mică de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×