Prognoza meteo vineri, 20 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer noros în cea mai mare parte

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 14:19
Prognoza meteo vineri, 20 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer noros în cea mai mare parte
Ziua de vineri aduce vreme mohorâtă în cea mai mare parte a zilei. Sursa foto: a1.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 20 decembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. După o perioadă în care soarele a strălucit nestingherit pe cer, acesta se va ascunde în spatele norilor. Va reveni, însă, cu forțe proaspete în weekend.

Cum va fi vremea în ziua de vineri, 20 decembrie

Chiar dacă sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, vremea se încăpățânează să ne reamintească de zilele din aprilie, cu temperaturi neobișnuit de mari pentru intervalul în care ne aflăm. Concret, maximele termice se vor situa între 1 și 13 grade Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat în cele mai multe regiuni ale țării.

Vremea în București

În Capitală, ziua de vineri aduce vreme cam mohorâtă, cu cer predominant noros, însă fără mari șanse de apariție a precipitațiilor. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 2 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade. Totodată, umiditatea va ajunge la 98%.

Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de cer noros și vânt care va  sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h. În ceea ce privește valorile termice, se vor situa între  2 și 8 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 97%.

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea nu se anunță foarte plăcută, pentru că vom avea parte de cer predominant noros și șanse mari de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 2 și 10 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va ajunge la 61%.

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii scapă de vreme mohorâtă vineri, pentru că cerul se anunță parțial noros, iar șansele să cadă vreun strop de ploaie sunt aproape nule. Vântul va sufla cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 1 și 7 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 75%.

Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi predominant noros, dar cu șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 13 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 88%.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×