Prognoza meteo vineri 2 noiembrie 2018. Se anunță vreme cu temperaturi mari!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
01/11/2018, 17:31
Prognoza meteo vineri 2 noiembrie 2018. Se anunță vreme cu temperaturi mari!
Prgonoza meteo pentru ziua de vineri, 2 noiembrie 2018

Potrivit prognozei meteo din ziua de vineri, din data de 2 noiembrie 2018, se anunță temperaturi mari! Va fi deosebit de cald în toată România, cerul va fi mai mult noros în partea de sud a țării și variabil în rest. În prima parte a zilei s-au semnalat precipitații, însă în zone izolate, în special în vest. Vestea bună este că vântul va sufla moderat! Maximele zilei sunt sunt cuprinse între 21 și 26 de grade Celsius. Excepțiile de la regulă sunt Dobrogea și Moldova, unde temperaturile se vor încadra între 18 și 23 de grade Celsus. Însă, regiunea în care va fi de-a dreptul răcoare este Moldova. În Capitală, cerul se menține noros pe tot parcursul zilei, însă temperaturile cresc cu 3 grade față de cele din ziua precedentă. Temperatura maximă înregistrată pentru ziua de azi, 2 noiembrie 2018, este de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Previziunile meteorologice pentru ziua de vineri, 2 noiembrie 2018 relevă o maximă de 19 grade Celsius pentru cei aflați la mmalul mării; temperatură care se simte cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile vin din direcția de est, cu o intensitate de 13 kilometri pe oră. În a doua parte a zilei, minima va fi de 12 grade Celsius. Procentul de precipitații este deloc îngrijorător, cerul va fi mai mult senin, iar vânturile bat cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași astăzi

Confrom accuweather, maxima zilei de vineri, 2 noiembrie 2018 va fi de 18 grade Celsius. Procentul de precipitații este de 20%, iar cel de umiditate de 66% și vântul va sufla cu o intensitate de 9 kilometri pe oră. Minima serii este de 4 grade Celsius, când vântul va sufla și el ușor.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo vineri 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj în ziua de vineri, 2 noiembrie 2018

Potrivit ANM, previziunile meteorologice anunță oamenii aflați astăzi, 2 noiembrie 2018 la Cluj că vor avea parte de 22 de grade, la mijlocul zilei. Precipitațiile nu își fac apariția, însă procentul de umiditate este de 62%. Vântul bate cu o putere de 10 kilometri pe oră, iar cerul va fi parțial însorit. Spre seară, temperaturile scad treptat și ajund la 11 grade Celsius, însă cerul rămâne noros.

Prognoza meteo de vineri 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov vineri, 2 noiembrie 2018

Previziunile meteorologilor pentru ziua de vineri, 2 noiembrie 2018 relevă o maximă de 24 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, fiind de 0%, însă procentul de umiditate este unul mare, de 50%. Vântul va sufla cu o putere mică cu 10 kilometri pe oră, iar cerul va fi parțial însorit. A doua parte a zilei aduce în termometre 9 grade Celsius, timp în care cerul va fi parțial noros.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×