Prognoza meteo vineri, 14 septembrie. Temperaturi mai ridicate însoțite de averse

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 21:26
Prognoza meteo vineri, 14 septembrie. Temperaturi mai ridicate însoțite de averse
Prognoza meteo vineri 14 septembrie 2018.

Conform previziunilor meteorologice, ziua de vineri, 14 septembrie, va aduce mult soare, dar și câteva averse. În Banat, urmează o nouă încălzire, treptată, asta până în data de 17 septembrie. Apoi, tot treptat, cetățenii vor avea parte de o răcorire ușoară. Astfel că, în zilele ce vin, temperaturile nu vor depăși 12 grade Celsius.

În Crișana, următoarele zile vor aduce temperaturi de la 24 la 28 grade Celsius. Media regională va fi una potrivită pentru perioada în care ne aflăm. În Transilvania, termometrele vor avea chiar și 30 de grade Celsius, iar minimele sunt curpinse între 13 și 14 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo 14 septembrie, vineri 2018.
Prognoza meteo de pe 14 septembrie aduce constănțenilor 24 de grade Celsius.

Constănțenii vor avea parte de un cer parțial însorit, cu 26 de grade Celsius prezente în terometre. Procentul de precipitații este unul de 25%. Vânturile vin din direcția de nord, cu o putere de 18 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu 32 de kilometri pr oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 5. Soarele răsare la ora 06:43 și apune la 19:19. Minima serii va fi de 18 grade Celsius, ce se vor simți cu 2 grade mai puțin, adică de 16. Procentul de precipitații este de 12%. Cerul este senin spre parțial noros. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu 13 kilometri pe oră, iar rafalele vin cu o putere de 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo de pe 14 septembrie este favorabila.
Prognoza meteo Iasi, vineri 14 septembrie

Prognoza meteo în Iași se anunță una favorabilă. Termometrle vor arăta 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 28. Procentul de precipitații este foarte mic, în valoare de 8%. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, de 4. Minima serii anunță 15 grade Celsius în termometre, cu un procent de precipitații de 12%. Cerul va fi mai mult senin, iar vânturile vin din direcția de sud-vest, cu o putere de 6 kilometri pe oră.Rafalele sunt și ele prezente, cu 11 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo în cluj, pe data de 14 septembrie se anuntă favorabila.
Vremea în Cluj, pe data de 14 septembrie.

Meteorologii anunță 27 de grade drept maxima zilei, ce se vor simți ca 28. Procentul de precipitații este deloc îngrijorător, de 7%. cerul este parțial însorit, iar vânturile vin din direcția de nord-vest, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele vin cu o putere de 13 kilometri pe oră. Minima serii se anunță cu 13 grade Celsius, ce se vor simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial noros. Pe seară, vânturile rămân la aceleași valori ca în timpul zilei.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo 14 septembrie, vineri.
Vremea de vineri, 14 septembrie, Brașov.

În termometrele din Brașov vor fi 25 de grade Celsius, ce se vor simți ca 27. Procentul de precipitații este unul de 25%, iar cerul se anunță parțial însorit. Vânturile vin din direcția de nord, nord-est, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt în valoare de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 5. Minima serii va ajunge la 10 grade Celsius, cu un procent de 17%.Vânturile vin din direcția de sud, sud-vest, cu 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×