Prognoza meteo vineri 12 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite în țară!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
11/10/2018, 14:57
Prognoza meteo vineri 12 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite în țară!
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 octombrie 2018

Conform prognozei meteo, vineri, 12 octombrie, meteorologii anunță temperaturi neobișnuite în țară! În această săptămână, previziunile meteorologice au situat valorile termice la unele peste normalul perioadei în care ne aflăm. În cea mai mare parte din țară, gradele din termometre au arătat mai mult decât ar fi trebuit pentru o a doua lună de toamnă. În perioada de 15-22 octombrie 2018, temperatura aerului este posibil să fie una mult mai ridicată decât normele climatologice, în special în zonele vestice, nordice, dar și centrale. Procentul de precipitații nu va depăși unul normal pentru mare parte din România, iar vântul va bate moderat.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 11 octombrie, 2018
Prognoza meteo de la malul mării

Vremea la malul mării va aduce 21 de grade Celsius în termometre, care se simt ca 19, iar cerul va fi noros. Conform accuweather, o veste bună vine din partea precipitațiilor, căci acestea au un procent mic, de 3%. Vânturile vin din direcția de nord-est cu o putere de 26 de kilometri pe oră. Indicele ultraviolete a scăzut mult, acesta fiind vineri de 2. A doua parte a zilei va avea un cer mai mult senin, cu 14 grade Celsius, care se simt ca 10. Procentul de precipitații rămâne unul foarte mic, de această dată fiind de 2%. Vânturile își temperează puterea, de această dată venind cu 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo de vineri, 12 octombrie 2018
A doua parte a zile iaduce la Iași 6 grade Celsius

La Iași, previziunile meteorologilor, anunță că aceștia vor avea în termometre 20 de grade Celsius și cerul plin de soare. Procentul de precipitații este unul mic, de 9%. Vânturile vin cu o putere mică, din nord, nord-est, și anume: 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. A doua parte a zilei aduce 6 grade Celsius în termometrele celor aflați la Iași, care se simt doar cu un grad mai mult. Cerul se va găsi senin spre parțial noros. Vânturile vin din direcția de est, tot cu o putere mică, de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 octombrie, este una favorabila
Prognoza meteo pentru Cluj

La Cluj, previziunile meteorologilor sună pozitiv. Aceștia vor găsi în termometre, în mijlocul zilei, 21 de grade Celsius, care se simt și cu un grad mai mult. SOarele va fi sus pe cer, iar precipitațiile nu vor apărea, căci procentul lor este de 1%. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o intensitate mică, de 9 kilometri pe oră. A doua parte a zilei va avea în termometre 5 grade Celsius, care se simt ca 6. Procentul de precipitații se menține deloc îngrijorător, iar cerul va fi senin. Vânturile își păstrează intensitatea și pe timp de seară.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, data de 12 octombrie 2018, este una favorabila la Brasov
Nu se anunță ploi la Brașov în ziua de vineri

Cei aflați în Brașov o să aibă parte la mijlocul zilei de 21 de grade Celsius, care se simt ca 22. Cerul va fi predominant însorit, iar procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, de 2%. Vânturile vin din direcția de de est, nord-est, cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. O dată cu lăsarea serii, intervine și scăderea temperaturilor, iar acestea sunt de 4 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații rămâne tot la fel de mic precum cel din timpul zilei, iar cerul este senin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×