VIDEO. Iarna şi-a intrat în drepturi! Prima ninsoare a căzut în România

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
29/10/2017, 00:04
VIDEO. Iarna şi-a intrat în drepturi! Prima ninsoare a căzut în România

Vremea din România a început să se răcească din ce în ce mai mult, iar temperaturile au scăzut radical faţă de zilele trecute. Astfel, prima ninsoare a căzut în Banat, sâmbătă, 28 octombrie, la Muntele Mic. Pe lângă ninsoare, vântul bate cu o putere care ajunge şi la 100 kilometri pe oră.

Pe lângă ninsoarea care a căzut sâmbătă la Muntele Mic din Banat, în vestul ţării s-au anunţat ninsori la altitudini de peste 1.800 de metri şi este de aşteptat ca duminică, 29 octombri, vântul să bată în rafale  între 60-70 kilometri pe oră, iar la munte va ajunge la peste 100 kilometri pe oră  şi va viscoli zăpada. VEZI VIDEO MAI JOS!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

PROGNOZA METEO. Cod galben în Caraş Severin

Locuitorii din judeţul Caraş Severin întâmpină probleme! Acesta este sub cod galben de vreme severă imediată, iar meteorologii au anunţat că, la altitudini de este 1.700 de metri, se vor înregistra intensificări ale vântului, iar rafaelel pot depăşi 100 kilometri pe oră.

De duminică dimineaţa intră în vigoare o avertizare de cod galben, menită a fi valabilă în perioada 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00. Meteorologii transmit că termometrele vor arăta mai scăzute la nivelul întregii ţări şi ca şi vântul va contribui la amplificarea senzaţiei de frig. Totodată, în vest, centru şi nord vor cădea ploi, însă moderate, în timp ce în Maramureş, Transilvania şi zona deluroasă a Crisanei şi a Moldovei se aşteaptă să cadă, din noaptea de duminică spre luni, precipitaţii mixte.

Sursă: evez.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×