Prognoza meteo sâmbătă, 30 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 14:30
Prognoza meteo sâmbătă, 30 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța GALERIE FOTO
Vin ploile peste România în acest weekend. Sursa foto - facebook

Așa cum te-a obișnuit, FANATIK îți aduce prognoza meteo pentru fiecare zi în parte. De data aceasta îți spune tot ce trebuie să știi despre ziua de sâmbătă, 30 noiembrie. În țară, vremea se va răci și va deveni normală pentru această perioadă, cu excepția sud-estului teritoriului, unde valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale. Maximele se vor situa între 3 și 13 grade, iar minimele, în general, între -6 și +4 grade, mai scăzute în depresiuni.

Cum va fi vremea sâmbătă, 30 noiembrie

Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații ziua în regiunile sudice, estice și centrale și izolat în rest, iar noaptea mai ales în cele sud-estice. Va ploua, iar, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare în Transilvania, zona subcarpatică a Moldovei, iar în a doua parte a intervalului și în zona subcarpatică a Munteniei. La munte, vor predomina ninsorile, izolat se vor acumula și cantități de apă de peste 10-15 litri / mp. Vântul va avea intensificări, în special pe creste, mai ales cele ale Carpaților Meridionali și munților Banatului, unde la rafale se vor atinge viteze de 70-80 de km/oră, trecător spulberând său viscolind ninsoarea.

Vremea în București

În Capitală începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Vremea în Iași

În Iași, dimineața ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara norii vor fi încă pe cer, deci va fi înnorat.

Vremea în Brașov

În Brașov, vom avea de la prima oră cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara.

Vremea în Cluj-Napoca

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie se va termina seara lăsând cerul iarăși noros.

Vremea în Constanța

Este o zi urâtă și la malul mării, una cu cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×