Prognoza meteo sâmbâtă 3 noiembrie 2018. Temperaturile maxime vor începe să scadă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
02/11/2018, 15:01
Prognoza meteo sâmbâtă 3 noiembrie 2018. Temperaturile maxime vor începe să scadă!
Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 2 noiembrie 2018

Conform prognozei metei, ziua de sâmbătă, din data de 3 noiembrie 2018, va aduce în peisaj temperaturi maxime în scădere. Însă, temperaturile se vor menține, î ntoată țara, peste media normală în concordanță cu perioada în care ne aflăm. Fără griji, căci peisaju lde toamnă va avea de toate! Vom avea parte și de vreme mai rece, cât și de ploi. Luând lucrurile în ansamblu, media de 22 de grade Celsius din primele zile ale lunii noiembrie, va coborâ la 14 grade Celsius în ultimele zile. În Muntenia, gradele vor continua să scadă chiar până la 5-6 grade Celsius, pe datele 10 și 11 noiembrie. Maximele, în Moldova, vor scădea până la 15 grade Celsius, însă, în general, vremea rămâne caldă, cu temperaturi cuprinse în intervalul 21-24 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo sâmbătă 3 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați în Constanța

Potrivit accuweather, previziunile meteorologice pentru cei aflați în Constanța sâmbătă, 3 noiembrie 2018 sunt favorabile. Maxima zilei va fi una de 18 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul de 25%, cerul parțial însorit, iar vânturile slabe, cu o putere de 13 kilometri pe oră. Minima serii este de 11 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații devine inexistent o dată cu lăsarea nopții, cerul va fi mai mult senin, iar vânturile bat cu o intensitate mică de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo sâmbătă 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Conform ANM, previziunile meteorologice anunță oamenii aflați la Iași că maxima zilei de sâmbătă, 2 noiembrie 2018, va fi de 18 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin.Procentul de precipitații este unul mic, de 7%, cerul va fi parțial însorit, iar vânturile suflă din direcția de sud-est, cu o intensitate de 15 kilometri pe oră. Minima serii este de 8 grade Celsius, procentul de precipitații este de 5%, cerul parțial noros, iar vânturile bat cu o putere mică de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo sâmbătă 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj sâmbătă, 2 noiembrie 2018

Previziunile meteorologice anunță oamenii care se află sâmbătă, 2 noiembrie 2018 la Cluj că vor avea parte de o maximă de 23 de grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Cerul va avea și nori, cât și soare. Procentul de precipitații este nul mic, de 7%, iar vânturile bat cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de 9 grade Celsius, care se simte, de fapt, ca una de 11 grade Celsius. Cel va fi parțial noros, iar vânturile suflă cu o intensitate foarte mică de 2 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo sâmbătă 2 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov în acest weekend

Meteorologii au anunțat pentru ziua de sâmbătă, 2 noiembrie 2018, o maximă de 25 de grade Celsius. Previziunile experților mai anunță și că precipitațiile nu-și vor face apariția, acestea având un procent foarte mic, de 5%. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Minima serii este de 6 grade Celsius, care se simte cu două grade mai mult. Procentul de precipitații rămâne ca cel din timpul zilei, cerul va fi parțial noros, iar vânturile vor bate cu o intensitate mică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×