Prognoza meteo sâmbătă 29 decembrie 2018! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Vin ninsorile!

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
28/12/2018, 17:29
Prognoza meteo sâmbătă 29 decembrie 2018! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj. Vin ninsorile! GALERIE FOTO
Ninsorile încep să-și facă simțită prezența

Vremea în ziua de sâmbătă, 29 decembrie, se anunță mohorâtă, iar temperaturile sunt în scădere pe tot teritoriul țării. În zonele montane va ninge, iar în București precipitațiile vor fi prezente sub formă de ploi. Pe parcursul zile vântul își va face și el simțită ptrezența în Capitală, iar pe timpul nopții, bucureștenii vor avea parte și de ceață densă.

În prima săptămână din luna ianuarie 2019, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește. Fie că este vorba de ploi sau ninsori, acestea se vor resimți încă din primele zile ale noului an. Deasemenea și temperaturile vor scădea treptat, iar în Maramureș, Transilvania și zona montană a Munteniei vor apărea ninsorile. La munte vor fi doar ninsori și se va mai depune un strat subțire de zăpada, mai ales în Carpații Meridionali.

Vremea în București

Pentru ziua de 29 decembrie 2018 în București se anunță o maximă de 6 grade Celsius, dar cu mici șanse de precipitații. Vântul va sufla slab și va ajunge în Capitală la o viteză de maxim 8km/h. Spre seară sanșele de precipitații vor crește ușor.

Prognoza meteo pentru cei care se află sâmbătă, 29 decembrie 2018, în București

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru cei care se află sâmbătă, 29 decembrie 2018, în Constanța

Pe litoral, sâmbătă vântul se va intesifica, ajungând la viteze de 24 km/h la prânz. În schimb temperaturile se vor menține pozitive pe parcursul zilei la Constanța, unde maxima va atinge 6 grade Celsius.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru cei care se află sâmbătă, 29 decembrie 2018, în Iași

În Iași vremea este ceva mai rece sâmbătă. Maxima zilei se va opri la 3 grade Celsius, în timp ce precipitațiile își vor face simtiță prezența în cursul dimineții. Și vântul se va intersifica ajungâng la viteze de 23 de km/h, în timp ce umiditatea va fi la un procent destul de însemnat 86%.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru cei care se află sâmbătă, 29 decembrie 2018, în Cluj

Conform accuweather, sâmbătă Clujul este ferit de precipitații, dar maxima zilei nu va trece de valoarea de 2 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru cei care se află sâmbătă, 29 decembrie 2018, în Brașov

Potrivit ANM, în Brașov, precipitațiile sub formă de ninsoare vor apărea în cursul nopții de vineri spre sâmbătă șo spre dimineață, dar acestea se vor reduce spre prânz. Maxima zilei va ajunge la doar 1 grad Celsius.

Vântul va sufla moderat în Moldova, Dobrogea și în sudul Olteniei și mai mult slab în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat și Crișana, 4-9 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×