Prognoza meteo sâmbătă 27 octombrie 2018. Se anunță temperaturi mari, peste media climatologică

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/10/2018, 17:16
Prognoza meteo sâmbătă 27 octombrie 2018. Se anunță temperaturi mari, peste media climatologică
Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, data de 27 octombrie 2018

Potrivit prognozei meteo de sâmbătă, din data de 27 octombrie 2018, meteorologii anunță temperaturi mari, peste media climatologică. În toată țara, gradele din termometre vor crește considerabil, temperatura aerului devenind și ea una ridicată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe alocuri, însă asta în nord-vestul României. În Banat, dusul Moldovei și Dobrogea, vântul va sufla cu o putere moderată, iar în celelalte regiuni, cu o putere slabă. Temperaturile maxime în această zi nvor fi cuprinse între 16 și 21 de grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana. În schimb, în restul țării, temperaturile pot ajunge chiar și până la 24 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo sambata, 27 octombrie 2018
Prgonoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, sâmbătă, data de 27 octombrie 2018, va fi o zi bună pentru cei aflați la malul mării. Aceștia vor găsi, la mijlocul zilei, 21 de grade Celsius în termometre. Procentul de precipitații este de 0%, iar umiditatea de un procent înalt, în valoare de 64%. Vântul va sufla cu o putere de 27 kilometri pe oră. Previziunile meteorologice îi anunță pe constrănțeni că vor avea parte de un cer în mare însorit.

Vremea în Iași

Prognoza meteo sambata, 27 octombrie, 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Previziunile meteorologice îi anunță pe cei aflați la Iași că vor avea parte, la mijlocul zilei, de o maximă de 22 de grade Celsius. Potrivit accuweather, cerul va fi parțial însorit, iar procentul de precipitații este unul mic, de 10%. Procentul de umiditate este unul destul de mare, în valoare de 45%. Vântul va bate cu o intensitate destul de mică, de 21 de kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj-Napoca

Cei aflați la Cluj în ziua de sâmbătă, 27 octombrie 2018, vor avea parte de o maximă de 21 de grade Celsius. Previziunile meteorologice anunță un cer în mare însorit. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, fiind de 10%, însă cel de umiditate va fi crescut și va avea o valoare de 62%. Vestea bună vine însă din partea vântului, care va sufla cu o putere mică, de 16 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 27 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov

Potrivit ANM, previziunile meteorologilor îi anunță pe cei aflați sâmbătă, 27 octombrie 2018, în Brașov că vor avea parte de o zi frumoasă. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, iar procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, de 0%. În shcimb, cel de umiditate este de 58%. Vestea bună este că vântul va sufla cu o putere mică, de doar 14 kilometri pe oră, iar cerul va fi în mare parte însorit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×