Prognoza meteo sâmbătă, 26 ianuarie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Maria Cristina   
în Imagini de ultima ora
25/01/2019, 16:26
Prognoza meteo sâmbătă, 26 ianuarie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Meteorologii anunță prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 ianuarie,. Vremea va fi capricioasă în acest weekend. Mai multe atenționări au fost emise de ANM pentru mai multe regiuni din România. Sunt în continuare coduri galbene de ninsoare, ploi și vânt puternic. Fenomenul de ploaie înghețată a paralizat Capitala, iar codul se extinde până duminică.

Prognoza meteo sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Prognoza meteo sâmbătă, 26 ianuarie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj
Prognoza meteo sâmbătă, 26 ianuarie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Vremea în Iași

În Iași se vor înregistra precipitații sub vormă de lapoviță și ninsoare, iar temperaturile din termometre vor înregista maxime de -3 grade Celsius și minime de -7 grade. Ploaia înghețată creează probleme șoferilor, dar și pietonilor.

Vremea în Constanța

Constanța va înregistra temperaturi pozitive sâmbătă. Minimele se vor situa între 6-7 grade Celsius, iar maximele nu vor depăși 9 grade. Există șanse de 47% de precipitații sub formă de ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca va și puțină ninsoare și ploaie în această sâmbătă. Temperaturile se vor situa între 2 și -6 grade Celsius.

 

Vremea în Brașov

Temperaturile din Brașov se vor încadra între 4 și -4 grade Celsius. Brașovenii sunt sub avertizarea meteorologilor. Va și cod galben de ninsoare/ gheață. În zona de munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15…25 l/mp și izolat peste 35 l/mp. În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada.

Vremea în București

În București este în continuare alertă de vreme rea.  Codul galben de vânt și ninsori/gheață se menține. Vor fi depuneri de polei, iar temperaturile se vor situa între 2 și -1 grad Celsius.

UPDATE / „Urmare a fenomenelor meteo produse în București și Ilfov, ISUBIF a acționat pentru îndepărtarea a 20 de copaci căzuți pe carosabil și pe opt autoturisme, doi stâlpi rupți și doi copaci căzuți pe carosabil în București și în jud. Ilfov. Intervențiile s-au desfășurat în intervalul 24.01 ora 07:00 – 25.01 ora 07:00.

Intervenție a pompierilor pentru degajarea unui copac pe bd. Banu Manta, care blochează strada”, a transmis ISU București – Ilfov.

Trafic paralizat în București

Traficul din Capitală, paralizat! Tramvaie și autobuze, blocate din cauza poleiului  „La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocată circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenție STB SA sunt la fața locului și acționează pt remediere”,
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×