Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: vreme mai caldă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 15:04
Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: vreme mai caldă
Iată ce spun meteorologii pentru temperaturile din ziua de sâmbătă, 24 noiembrie!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturi mai indulgente. Se pare că gradele vor fi ceva mai multe decât în mod normal. Ploi slabe și burniță se arată în părțile de sud și est ale teritoriului României.

Vântul va avea intensificări ce se vor resimți în zona de munte, dar și în sudul Banatului. Se indică maxime de 10-11 grade Celsius pentru Transilvania, 16 grade Celsius pentru nordul Moldovei și 17 grade Celsius pentru Banat și Delta Dunării.

Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: Constanța

Constanța
Constanța

Maxima de sâmbătă pentru constănțeni va fi de doar 7 grade Celsius. Pe cer vor fi câțiva nori joși, vânturi vor veni dinspre zonele de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce 3 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vor veni din părțile de sud-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: Iași

Iași
Iași

Nori joși și ceață, alături de 0 grade Celsius îi vor surprinde pe cei din Iași în ziua de sâmbătă. Vânturi vin din direcția de sud-sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea va aduce doar -3 grade Celsius, dar și o înnorare acentuată. Vânturi vin din direcția zonelor de sud-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

Maxima zilei de sâmbătă vine cu 8 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h. Cei din Cluj-Napoca vor avea minima nopții de 2 grade Celsius. O aversă va fi posibilă. Vânturi vin di zonele de sud-est cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Prognoza meteo sâmbătă, 24 noiembrie: Brașov

Brașov
Brașov

Maxima pentru brașoveni este de 9 grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vâ nturi vin dinspre zona de sud a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h. Noaptea va avea un cer senin și -2 grade Celsius. Vânturi vin tot din zona de sud cu 4 km/h și cu rafale de de 7 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×