Prognoza meteo sâmbătă 13 octombrie. Meteorologii anunță vreme caldă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
12/10/2018, 14:38
Prognoza meteo sâmbătă 13 octombrie. Meteorologii anunță vreme caldă!
Prognoza meteo pentru ziua de sambata 13 octombrie este una favorabila

Conform meteorologilor, prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, data de 13 octombrie 2018, se anunță una favorabilă, plină de căldură. În săptămâna anterioară, 1-8 octombrie, mediile valorice erau absolut normale pentru a doua lună de toamnă. În mare parte din țară termometrele au arătat grade care bucurau toți oamenii. Nici în săptămâna lucrurile nu vor sta diferit, căci gradele sunt tot cele în limitele normale în mare parte din țară. Precipitațiile vor avea niște cantități apropiate de normal. În schimb, există posibilitatea ca temperatura aerului să fie un pic mai ridicată decât ar trebui să fie în mod normal.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru constănțeni este una favorabila
Prognoza meteo de la malul mării

Cei aflați la malul mării se vor bucura de o vreme frumoasă, conform accuweather. Previziunile meteorologilor anunță o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar procentul de precipitații este unul inexistent. Vânturile vin din direcția de nord-est, cu o putere destul de mare, de 28 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, cu o valoare de 3. Minima serii era de 13 grade Celsius, care se simt ca 9. Procentul de precipitații rămâne la fel și pe timpul nopții. Cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o putere mai mică, de 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași este una favorabilă, lipsită de ploi
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Cei aflați în acest moment la Iași trebuie să afle că la mijlocul zilei vor găsi 19 grade Celsius, care se simt ca 20. Soarele va fi unul strălucitor, iar procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, de 0%. Vânturile vin cu o putere foarte mică, de 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Minima serii este una de doar 4 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Cerul este senin, procentul de precipitații este precum cel din timpul zilei, iar vânturile bat cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj astăzi este una favorabilă
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj sămbătă

Potrivit accuweather, previziunile meteorologilor sună bine. La cluj, sâmbătă, 13 octombrie 2018, maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul foarte mic, de 1%, iar soarele va sta sus pe cer. Vânturile vin cu o putere mică de 9 kilometri pe oră, iar indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Minima serii este de doar 3 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Cerul va fi senin, iar precipitații nu vor apărea. Vânturile își păstrează intensitatea mică.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de sambata 13 octombrie este una favorabila
Minima serii la Brașov este de 0 grade Celsius

Cei care se află acum la Brașov vor găsi, la mijlocul zilei, 21 de grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Soarele va fi unul strălucitor, iar procentul precipitațiile prevăzut pentru această zi exte extrem de mic, de 2%. Vânturile vin din direcția de est, cu o intensitate de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de doar 0 grade Celsius, care se simte cu un grad mai mult. Cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×