Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 octombrie. Vremea se răceşte

Filon Stan   
în Hotnews
07/10/2017, 00:08
Prognoza meteo pentru weekendul 7-8 octombrie. Vremea se răceşte

Sâmbătă, în regiunile sudice şi de sud-est, vremea se va răci accentuat, iar în restul teritoriului, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele din intervalul anterior, sub cele normale la această dată. La nivelul întregii ţări, vor fi maxime cuprinse între 8 şi 16 grade, uşor mai ridicate pe litoral şi minime între 2 şi 9 grade, mai ridicate în deltă şi pe litoral.

Duminică, pe parcursul zilei cerul va fi variabil iar în regiunile nordice va ploua slab. Seara şi noaptea înnorările se vor accentua treptat şi va ploua şi sub formă de aversă, în Maramureş, la munte, local în Crişana, Banat, Transilvania şi izolat în celelalte regiuni. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo pentru weekendul 7 – 8 octombrie. Vine ninsoarea

În jumătatea de sud-est, cerul va fi mai mult noros şi va ploua. Cu precădere în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, local, cantităţile de apă vor fi însemnate şi se menţin condiţii de descărcări electrice. La munte, în general, la înălţimi de peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare cu depunere de strat consistent de zăpadă la altitudini mari.

În celelalte zone, cerul va fi variabil şi doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în sud-estul ţării şi pe crestele montane cu viteze la rafală de peste 55-60 km/h, iar în rest va fi slab şi moderat. În Bucuresti, vremea se va răci accentuat. Astfel, temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar minima de 7…8 grade. Cerul va fi noros şi va ploua, iar vântul va sufla moderat, temporar, cu intensificări.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 10 grade Celsius

Bacău 12 grade Celsius

Iaşi 14 grade Celsius

Satu mare 15 grade Celsius

Arad 16 grade Celsius

Sibiu 9 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×