Prognoza meteo pentru duminică, 24 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va ninge în ziua alegerilor prezidențiale

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 13:39
Prognoza meteo pentru duminică, 24 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va ninge în ziua alegerilor prezidențiale GALERIE FOTO
Prognoza meteo 24 noiembrie. Sursa foto: adevarul.ro

ANM a emis prognoza meteorologică valabilă pentru ziua de duminică, 24 noiembrie, ziua alegerilor prezidențiale! Astfel, aflăm că vremea se va încălzi ușor. Trecător va ploua slab sau va burnița local în Oltenia, Muntenia și izolat în Dobrogea și Moldova. În zona montană înaltă, trecător vor mai fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în special la munte, la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze de 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei, unde va fi în continuare mai rece decât în mod normal la această dată și 15 grade în Banat și Crișana. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 9 grade.

Vremea în București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Prognoza meteo 24 noiembrie
Prognoza meteo 24 noiembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii se vor bucura de o zi relativ frumoasă de duminică. Temperaturile maxime vor atinge 11 grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 4 grade Celsius. Cerul va fi însă mai mult înnorat și sunt șanse de 13 % de precipitații. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 24 noiembrie
Prognoza meteo 24 noiembrie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte de o zi ploioasă. O aversă de ploaie se va abate peste oraș, însă soarele va răzabate printre nori. Vor fe 11 grade Celsius, iar seara temperatura vă scădea până la -1 grad Celsius. Vântul se întețește ușor și va sufla cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 24 noiembrie
Prognoza meteo 24 noiembrie

Vremea în Iași

Ieșenii au parte de o zi friguroasă. Temperaturile maxime vor atinge 2 grade Celsius, iar seara vor scădea doar cu un grad, până la 1 grad Celsius. Sunt 25% șanse de precipitații, iar vântul va bate cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 24 noiembrie
Prognoza meteo 24 noiembrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×