Prognoza meteo miercuri 31 octombrie 2018. Prima parte a zilei va fi extrem de răcoroasă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
30/10/2018, 15:14
Prognoza meteo miercuri 31 octombrie 2018. Prima parte a zilei va fi extrem de răcoroasă!
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 31 octombrie 2018

Conform prognoza meteo, ziua de miercuri, din data de 31 octombrie 2018, va avea o parimă parte foarte răcoroasă. În ultima perioadă am fost surprinși de o vreme foarte caldă, deloc asemănătoare cu una pentru a doua lună de toamnă. În perioada 30 octombrie-11 noiembrie, temperaturile se vor mai așeza. Însă, aceasta continuă să ne surprindă! Însă, pe data de 31 se schimbă ceva. În dimineața de miercuri, vom avea parte de o dimineață conform perioadei în care ne aflăm. În prima parte a zilei observăm în termometre temperaturi cuprinse între 10 și 14 grade Celsius.Din data de 4 noiembrie, vremea se va răci considerabil. Temperaturile maxime din jurul datei de 4 vor fi cuprinse între 10 și 16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo miercuri 31 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, la Constanța

Conform accuweather, previziunile meteorologice pentru ziua de miercuri, data de 31 octombrie 2018 arată că cei aflați la malul mării vor fi surprinși de încă o zi bună. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Meteorologii anunță mult soare. Precipitațiile au un procent mic, de 25%, iar vânturile vin din direcția de sud-est, cu o putere de 11 kilometri pe oră. A doua parte a zilei va avea o temperatură de 16 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este mic, în valoare de 9% și vântul bate cu o putere de 11 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 31 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați în Iași

Potrivit ANM, cei aflați la Iasi vor găsi la mijlocul zilei o temperatură maximă de 23 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul de 12%, iar cerul va fi predominant însorit. Vântul va bate cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent și este în valoare de 2. Minima serii nu depășește 16 grade Celsius. Procentul de precipitații rămâne mic, cu o valoare de 8%. Meteorologii anunță că cerul va fi plin de nori, iar vântul va avea o intensitate de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, din data de 31 octombrie, 2018
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 31 octombrie

Previziunile meteorologice anunță că, în ziua de miercuri, 31 octombrie, 2018, cei aflați la Cluj vor avea parte de 21 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar vânturile vor bate cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul minim, în valoare de 2. Minima serii este de 8 grade Celsius, care se simt cu un an mai mult. Precipitații se păstrează la fel de mic precum cele din timpul zilei. Experții naunță un cer senin, iar vânturile suflă cu o intensitate de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei, a celor aflați azi, miercuri, 31 octombrie 2018, va fi una de 25 de grade Celsius, care se simt ca 26. Procentul de precipitații este unul de 5%, iar cerul va fi acoperit de mult soare. Vânturile bat cu o putere de 6 kilometri pe oră, iar indicele de ultraviolete este unul moderat, de 3. Minima serii este de 8 grade Celsius, care se simte cu un grad mai mult. Procentul de precipitații rămâne la fel de mic, cerul senin, iar vânturile bat cu o intensitate mica, de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×