Prognoza meteo miercuri 29 august. Se semnalează averse în toată țara!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
28/08/2018, 21:42
Prognoza meteo miercuri 29 august. Se semnalează averse în toată țara!
Prognoza meteo miercuri 29 august, conform meteorologilor, va fi o vreme caniculară în unele părți ori cu temperaturi normale pentru această perioadă, iar in altele cu câteva averse.

Prognoza meteo miercuri 29 august, conform meteorologilor, va fi o vreme caniculară în unele părți ori cu temperaturi normale pentru această perioadă, iar in altele cu câteva averse. Cu totul izolat, adică ân unele părți, la munte, sunt anunțate averse și descărcări electrive. Vântul va fi moderat spre slab. Temperaturile maxime se încadrează între 23 și 28 în partea Transilvaniei si a Maramureșului, în Banat și Crișana 26-31, Muntenia, Oltenia și Dobrogea 29-34, iar în Moldova 25-29 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo miercuri 29 august 2018
Prognoza meteo miercuri 29 august anunță o vreme caniculară în unele părți ori cu temperaturi normale pentru această perioadă, iar in altele cu câteva averse.

Conform accuwheather, constănțenii vor avea parte de un cer predominant însorit. Maxima zilei va fi de 31 de grade Celsius, care se vor simți ca 32. Vânturile vin din direcția N-NE, cu 20 de kilometri pe oră. Rafalele au 32 de kilometri pe oră în schimb. În privința pricipitațiilor, turiștii și localnicii nu au de ce să-și facă griji, deoarece acestea au un procent extrem de slab spre inexistent, de 1%.

Prognoza meteo miercuri 29 august 2018
Maxima zilei va fi de 31 de grade Celsius, care se vor simți ca 32.

Pe timpul zilei, indicele de ultraviolete este destul de înalt, adică de 6, ceea ce obligă oamenii să se protezeje de razele soarelui. Soarele va răsări pe la ora 06:24 și va apune aproximativ la ora 20. În a doua parte a zilei, minima serii se anunță de 20 de grade Celsius. Gradele se vor simți ca 18. Șansele de ploaie vor fi la fel ca în timpul zilei.

Prognoza meteo miercuri 29 august 2018
În a doua parte a zilei, minima serii se anunță de 20 de grade Celsius.

Acestea au un procent slab spre inexistent, de 1%. Spre seară, vânturile vin din direcția de N, cu 17 kilometri pe oră, iar rafalele cu 28 de kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer la ora 21:29 și va apune după ora 10.

Vremea în Iași

Prognoza meteo 29 august 2018.
Prognoza meteo miercuri, în Iași.

Vremea în Iași se anunță de 26 de grade Celsius. Ieșenii nu au de ce să-și facă griji pentru posibile precipitații pentru că sunt de un procent foarte slab, de 3%. Cerul va fi parția însorit, iar vânturile vin din direcția de N și NV cu 18 kilometri pe oră. Rafalele în schimb au o viteză mai mare, de 22 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 29 august 2018.
Prognoza meteo pe ore, miercuri, 29 august, Iași.

Pe parcursul zilei, indicele de ultraviolete va atinge un indicativ moderat: de 5. Soarele își va face apariția pe cer la ora 06:24 și va dispărea la ora 19:56. Minima nopții va atinge 13 grade Celsius, ce se vor simți ca 14.

Prognoza meteo 29 august 2018.
Ieșenii nu au de ce să-și facă griji pentru posibile precipitații pentru că sunt de un procent foarte slab.

Din partea precipitațiilor, Iașul nu are de ce să-și facă griji miercuri, pentru că, mai ales spre seară, deoarecele vor fi inexistente. Vânturile vin din direcția de V și NV cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 18 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer după ora 21 și va dispărea la ora 10:11.

Vremea în CLuj

Prognoza meteo 29 august 2018.
Prognoza meteo miercuri, 29 august, 2018.

Clujenii vor avea parte de un cer parțial însorit. Maxima zilei, conform ANM, este de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 28. În privința precipitațiilor, aceștia nu au de ce să se îngrijoreze pentru că acestea au un procent extrem de slab, ce trece ușor de 1%. Vânturile vin din direcția de NV, cu 9 kilometri pe oră, iar rafalele cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo CLuj, 29 august 2018.
Clujenii vor avea parte de un cer parțial însorit. Maxima zilei, conform ANM, este de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 28.

Indicele de ultraviolete se anunță înalt. Iar, pentru că acesta este în valoare de 6, oamenilor le este recomandată folosirea produselor cu SPF. Soarele va răsări la ora 06:41 și va dispărea la ora 21:12.

Prognoza meteo miercuri 29 august 2018.
În a doua parte a zilei, minima serii aduce 12 grade Celsius în termometre.

În a doua parte a zilei, minima serii aduce 12 grade Celsius în termometre, ce se vor simți cu doar două grade mai mult. Cerul va fi mai mult senin, iar precipitațiile rămân tot la același procent slab. Vânturile vin din direcția de V și SV cu doar 4 kilometri pe oră. Rafalele în schimb au o viteză de 11 kilometri pe oră. La Cluj, luna își va face apariția pe cer la ora 21:49 și dispare la ora 10:28.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 29. În Brașov, cerul va fi parțial însorit. Vânturile vin din direcșia de N, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete de unul dintre cele mai înalte, fiind de 6. Se recomandă toate măsurile de protecție împotriva razelor soarelui, începând cu orele dimineții. Soarele va apărea pe cer la ora 06:34 și va apune puțin după ora 20. A doua parte a zilei aduce o temperatură minimă de 13 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 12%, dar cerul însă se păstrează mai mult senin. Din direcția S și SE vin vânturi cu 6 kilometri pe oră și rafale cu 9 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer puțin înainte de ora 22 și va apune la ora 10:19.
Prognoza meteo miercuri 29 august 2018.

Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 29. În Brașov, cerul va fi parțial însorit. Vânturile vin din direcșia de N, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete de unul dintre cele mai înalte, fiind de 6.

Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 29. În Brașov, cerul va fi parțial însorit.
Prognoza meteo pe ore pentru ziua de miercuri.

Se recomandă toate măsurile de protecție împotriva razelor soarelui, începând cu orele dimineții. Soarele va apărea pe cer la ora 06:34 și va apune puțin după ora 20. A doua parte a zilei aduce o temperatură minimă de 13 grade Celsius.

Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, ce se vor simți ca 29. În Brașov, cerul va fi parțial însorit.
Prognoza meteo pe ore pentru a doua parte a zilei de miercuri.

Șansele de precipitații sunt de 12%, dar cerul însă se păstrează mai mult senin. Din direcția S și SE vin vânturi cu 6 kilometri pe oră și rafale cu 9 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer puțin înainte de ora 22 și va apune la ora 10:19.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×