Prognoza meteo miercuri 28 noiembrie: temperaturi de -11 grade

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 15:48
Prognoza meteo miercuri 28 noiembrie: temperaturi de -11 grade
Iată ce spun meteorologii ANM pentru iarna ce ne așteaptă!

Iarna își intră în drepturi! Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va răci din ce în ce mai mult. Treptat, vom face cuoștință cu sezonul de iarnă!

Din păcate, vor apărea chiar și temperaturile de -11 grade Celsius în unele zone ale teritoriului, cu ele vor veni și ninsori viscolite. Ziua de miercuri va aduce precipitații care vor urma să se transforme în lapoviță și ninsoare, acestea se vor arăta în aproape toate regiunile teritoriului. Sud-estul Europei va avea parte de un strat de zăpadă consistent, iar vântul va sufla tare.

Prognoza meteo miercuri 28 noiembrie: vine gerul!

Temparaturi maxime sunt indicate a fi cuprinse între 0 și 5 grade Celsius. „Conform previziunilor modelelor şi interpretărilor experţilor, există o probabilitate de circa 70% ca circumstanţele observate să atingă stadiul unui episod El Nińo de o intensitate scăzută în ultimul trimestru al anului 2018 şi în timpul iernii boreale 2018/19. Această încălzire ar putea (…) avea loc foarte repede, între septembrie şi noiembrie deja, deşi previziunile în cauză sunt incerte„. au subliniat specialiștii.

Vremea în Constanța

Maxima pentru cei din Constanța va fi de 3 grade Celsius și un vânt puternic. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 50 de km/h și rafale de 6 km/h. Minima va fi, pentru miercuri,  de -3 grade Celsius, alături de un vânt puternic, care va veni dinspre zona de nord a teritoriului României cu 50 km/h și cu rafale de 63 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Maxima pentru cei din Cluj va fi de doar 3 grade Celsius și o vreme mai friguroasă. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Maxima zilei de miercuri va fi de -8 grade Celsius. Vânturi vin dinspre est-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h

Vremea în Iași

Maxima celor din Iași va fi de – 3 grade Celsius și un cer noros. Vânturi vin dinspre zona de nord a teritoriului României cu 22 km/h și cu rafale de 28 km/h. Minima va indica -8 grade Celsius și o înnorare accentuată. Vânturi vin dinspre nord-nord-vest cu 17 km/h și cu rafale de 20 km/h.

Vremea în Brașov

Maxima pentru brașoveni va fi de -2 grade Celsius și o vreme mult mai răcoroasă decât în zilele precedente. Vânturi vin din zonele nord-nord-est cu 7 km/h și cu afale de 11 km/h. Noaptea vine cu minima de doar -11 grade, din păcate, alături d eun cer noros. Vânturi vi n dinspre zona de vest-sud-vest cu 6 km/h și curafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×