Prognoza meteo miercuri 26 septembrie: temperaturile sunt în scădere

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 10:59
Prognoza meteo miercuri 26 septembrie: temperaturile sunt în scădere
Toamna își face ușor apariția

Prognoza meteo anunțată de meteorologii ANM pentru miercuri, 26 septembrie, arată că toamna își face din ce în ce mai mult simțită prezența. Cu toate acestea, astăzi vom avea parte de o atmosferă plăcută, în special în zona de vest. Cerul va fi înnorat în partea de sud și sud-est a teritoriului.

De temperaturi mari vor fi în Câmpia de Vest, unde se anunță 25 de grade Celsius. În Dobrogea și Bărăgan vor fi stopi de ploaie și intensificări ale vântului, cu viteză mare la malul mării. Temperaturile scad cu 3 grade față de zilele trecute.
În Moldova și în nordul Munteniei apar înnorări bruște, dar precipitațiile nu vor apărea.

 

Vremea în Contanța

Vânturile se intensifică pentru constănțeni
Vânturile se intensifică pentru constănțeni

Miercuri, 26 septembrie, se anunță maxima de 16 grade Celsius pentru constănțeni. Acestea se vor simți defapt ca 15 grade, iar cerul va fi parțial însorit, fără apariția precipitațiilor. În prima jumătate a zilei de miercuri vânturile vor veni dinspre nord cu 28 de km/h și cu rafale de 39 km/h. Noaptea, cei de la malul mării vor avea minima de 8 grade Celsius. Cerul se arată parțial noros, iar vânturile vin si direcția nord-nord-est cu 22 km/h și cu rafale de 33 km/h.

Vremea în Iași

O vreme destul de bună se anunță pentru cei din Iași
O vreme destul de bună se anunță pentru cei din Iași

Ziua de miercuri vine cu 14 grade Celsius pentru cei care locuiesc în Iași. Posibilitatea precipitațiilor este de 25%, iar cerul se arată parțial însorit pe timpul zilei. Vânturile în prima jumătate vin dispre zonele de nord-nord-vest ale teritoriului cu 18 km/h și cu rafale de 22 km/h. Pe timpul nopții, ieșenii vor avea parte de doar 4 grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 2 grade Celsius. Cerul se va arăta senin spre parțial noros. Vânturile în a doua jumătate a zilei de miercuri vin din sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj

Clujenii au din ce în ce mai puține grade pe timpul nopții
Clujenii au din ce în ce mai puține grade pe timpul nopții

Miercuri aduce pentru clujeni maxima de 14 grade Celsius. Cerul se va arăta parțial însorit, iar precipitațiile nu vor fi o problemă. Vânturile vin din direcția nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 13 km/h. Din păcate, minima de pe timpul nopții ajunge până la 1 grad Celsius. Cerul este senin, iar precipitațiile rămân ascunse. În a doua jumătate a zilei de 26 septembrie vânturile vor veni din partea de vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Cele mai puține grade sunt la brașoveni, aceștia au parte de minima nopții de -1
Cele mai puține grade sunt la brașoveni, aceștia au parte de minima nopții de -1

Maxima indicată pentru ziua de miercuri pentru brașoveni este de 11 grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar precipitațiile pare că-și fac apariția. Vânturile vin din direcția nord-nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi extrem de mică. A doua jumătate a zilei de 26 septembrie va fi de -1 și cu un cer mai mult senin. Vânturile vor fi din zonele de sud-sud-vest ale teritoriului cu 6 km/h și rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×