Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: ploi și ninsori

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
20/11/2018, 19:14
Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: ploi și ninsori
Iată ce spun meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru prognoza din ziua de 21 noiembrie!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru 21 noiembrie ninsori, ploi și temperaturi destul de scăzute. Acestea se vor încadra între 3 grade Celsius și -8 Celsius. Se pare că în zona Moldovei, precipitațiile vor veni sub forma lapoviței, în special în partea de nord a teritoriului.

Vântul suflă destul de tare în zonele de sud și est ale României, iar în restul teritoriului se arată slab și moderat. „Ţara noastră se confruntă, în anii aceștia, cu fenomene meteo extreme: caniculă în sud şi sud-est, instabilitate accentuată în alte zone şi ploi torenţiale care au dus la inundaţii. Aceste manifestări violente ale vremii ar putea fi provocate”, a declarat specialistul Elim Străinu.

Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: Constanța

Constanța
Constanța

Ziua de 21 noiembrie aduce pentru constănțeni maxima de 10 grade Celsius. Din păcate, vor exista perioade de ploaie, iar vânturile vor veni din direcția zonelor de est-nord-est cu 24 de km/h și cu rafale de 37 km/h. Noaptea vine cu doar -6 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturile vin din zonele de nord-nord-est cu 30 km/h cu rafale de 41 km/h.

Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: Iași

Iași
Iași

Cei din Iași vor avea parte de o ninsoară ocazională și de fulguieli, alături de 0 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-est cu 13 km/ și rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de -5 grade Celsius și câteva averse de ninsoare. Vânturi vin din direcția zonei de nord a teritoriului cu 13 km/h și rafale de 17 km/h.

Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

Clujenii vor avea maxima de 6 grade Celsius pe timpul zilei, alături de câteva averse. Vânturile vin din partea de sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 m/h. Noaptea aduce doar 0 grade Celsius și perioade de ninsoare și ploaie. Vânturi vin din zonele de sud-est cu 7 km/h și rafale de 11 km/h.

Prognoza meteo miercuri, 21 noiembrie: Brașov

 Brașov
Brașov

Maxima zilei de 21 noiembrie aduce 6 grade celsius pentru cei din Brașov, alături de perioade de ninsoare și ploaie. Vânturi vin din direcția zonelor de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima vine cu doar 0 grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie sau chiar ninsoare. Vânturi se arată din partea de est-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×