Prognoza meteo miercuri, 11 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 14:22
Prognoza meteo miercuri, 11 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași GALERIE FOTO
Miercuri o să plouă în mai multe zone ale țării. Sursa foto - facebook

Meteorologii anunță ploi în toate regiunile și temperaturi peste normalul acestei perioade, cele mai ridicate valori sunt așteptate pe litoral. Cerul va fi mai mult noros și sunt așteptate ploi slabe în aproape toată România, cu excepția Transilvaniei.

Prognoza meteo: miercuri, 11 decembrie

Prognoza meteo pentru miercuri, 11 decembrie, anunță vânt slab, până la moderat în sud-estul țării și în nordul Transilvaniei. Temperaturile maxime scad cu 1-2 grade, în comparație cu ziua de ieri, astfel în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia sunt așteptate 2-7 drage Celsius, 6-11 grade Ceslius în Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova.

Prognoza meteo în București

În București cerul va fi noros pe tot parcursul zilei de miercuri. După ora 18 este posibil să apară precipitațiile sub formă de ploaie, neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări după lăsare întunericului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3-5 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 2 grade Celsius. Cele mai ridicare valori se vor înregristra între orele 12 – 15

Prognoza meteo în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În timpul serii acești nori vor aduce cu ei și lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo în Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii.

Prognoza meteo în Cluj Napoca

În Cluj-Napoca, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Prognoza meteo în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×