Prognoza meteo marți 6 noiembrie. Experții anunță burniță și ploi slabe!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
05/11/2018, 17:49
Prognoza meteo marți 6 noiembrie. Experții anunță burniță și ploi slabe!
Prognoza meteo anunță marți, 6 noiembrie 2018, că vom avea parte de ceață și burniță

Potrivit prognozei meteo, ziua de marți, din data de 6 noiembrie va fi una prevăzută cu burniță și ploi slabe. În zonele de deal și munte, vremea va fi mai plăcută decât în mod normal, iar cerul va fi senin. În schimb, în restul teritoriului, se anunță un cer plin de nori joși, ploi slabe sau burniță, dar asta pe arii restrânse. În Banat și la malul mării se anunță o temperatură normală pentru această perioadă, la care se adaugă și un vânt care suflă cu o putere moderată. În Moldova, temperaturile maxime, în zone izolate, nu vor depăși 11 grade Celsius. Dimineața și o dată cu lăsarea serii va fi ceață în majoritatea zonelor joase de relief.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo marti 6 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 6 noiembrie 2018

Conform accuweather, previziunile meteorologice îi anunță pe cei aflați azi, marți, 6 noiembrie 2018,la malul mării că vor găsi în termometre, la mijlocul zilei, 15 grade celsius, care se va simți cu două grade mai puțin. Cerul va avea nori joși, ceața își va face de cap, iar vânturile bat cu o putere de 18 kilometri pe oră. Minima serii este de 10 grade Celsius, care se simte ca 8. Chiar dacă procentul de precipitații este unul de 4% pe timp de zi, o dată cu lăsarea serii, acesta se intensifică și ajunge la 42%. Cu toate acestea, a doua partea a zile va avea parte de un vânt mai slab.

prognoza meteo pentru ziua de marti 6 noiembrie 2018
Prognoza meteo a anunțat un cod galben astăzi!

Vremea în Iași

Prognoza meteo marti, 6 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Meteorologii anunță la Iași pentru azi, marți, 6 noiembrie 2018, o temperatură maximă de 13 grade Celsius, care se va simți și cu un grad mai puțin. Cerul va fi plin de nori și soare, iar vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce în termometre doar 2 grade Celsius, care se simt ca 0. Cerulva fi plin de nori joși, dar și de ceață.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo marți, 6 noiembrie 2018
Prognoza meteo de marți, 6 noiembrie 2018, pentru cei aflați la Cluj

Previziunile meteorologice anunțate de ANM arată că marți, 6 noiembrie 2018, maxima va fi de 20 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, iar soarele va fi sus pe cer. Minima serii este de 3 grade Celsius, care se va simți ca 6. Cerul va fi senin, procentul de precipitații rămâne mic, iar vânturile suflă cu o putere slabă, de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Previziunile meteorologice, conform accuweather, anunță o maximă de 18 grade Celsius la Brașov, care se va simți ca 20. Procentul de precipitații va fi mic, de 4%, iar cerul va fi răsfățat de mult soare, în timp ce vânturile vor sufla cu o putere slabă de 6 kilometri. Minima serii este de 2 grade Celsius, care se va simți cu două grade mai mult. Procentul de precipitații rămâne deloc îngrijorător, acesta fiind de 1%. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vor bătea cu o intensitate de 6 kilometri pe oră, pe când rafalele cu 9 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×