Prognoza meteo marți, 28 ianuarie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Ceață și soare cu dinți în cea mai mare parte a țării

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 19:30
Prognoza meteo marți, 28 ianuarie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Ceață și soare cu dinți în cea mai mare parte a țării
Prognoza meteo marți, 28 ianuarie. Nu scăpăm de ceață. Sursa foto: hepta.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de marți, 28 ianuarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Chiar dacă temperaturile se mențin la valori mai ridicate în comparație cu normalul acestei perioade, mai avem de așteptat până vom scăpa de ceață.

Cum va fi vremea în ziua de marți, 28 ianuarie

Soarele își va face, totuși, simțită prezența pe arii restrânse, în special în București și Brașov, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile montane. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 5 și 11 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală vom avea parte de vreme mult mai frumoasă decât ne-am fi așteptat, cu cer parțial noros și vânt care va sufla cu o viteză de 16 km. De asemenea, mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 1 grad Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 11 grade, iar umiditatea va atinge pragul de 81%.

Vremea în Iași

Ieșenii se vor putea bucura de o zi cu soare în plină iarnă, întrucât cerul se anunță parțial noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 81%.

Vremea în Brașov

Brașovenii nu au parte de vești foarte bune pentru ziua de marți, 28 ianuarie. Cerul se anunță predominant noros, iar vântul va sufla, cu o viteză de doar 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 0 și 6 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 85%.

Vremea în Cluj-Napoca

Ceața pune stăpânire pe Cluj în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 3 km/h, iar valorile termice se vor situa între 2 și 6 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 88%.

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță relativ frumpasă, cu cer parțial noros și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 5 și 8 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la valoarea de 84%.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×