Prognoza meteo marți 23 octombrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi în scădere!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 16:07
Prognoza meteo marți 23 octombrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi în scădere!
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 23 octombrie, 2018

Conform prognozei meteo, ziua de marți, 23 octombrie 2018, nu va fi una extraordinară. Meteorologii anunță temperaturi în scădere. Așadar, grade mai puțin și precipitații în unele zone din România. În București în shcimb, se anunță un vânt puternic, care se regăsește și la munte. În general, cerul se va menține variabil, vântul va suflat cu o putere moderată. Temperaturile maxime se încadrează între 12 și 17 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana. Iar în Banat, Oltenia, Mntenia și Dobrogea, maxima zilei va fi curpinsă între 16 și 21 de grade Celsius. La munte, maxima zilei va fi de 12 grade Celsius, pe când minima de doar 5. Rafalele de vânt au o putere de 27 de kilometri pe oră, iar, în a doua parte a zilei, acestea bat cu o intensitate de 48 de kilometri pe oră.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo marti 23 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, previziunile meteorologice arată că marți, 23 octombrie 2018, cei aflați la malul mării vor avea o minmă de 18 grade Celsius, care se va simți cu două grade mai mult. Cerul va fi plin de nori, dar și de soare, iar precipitațiile au un procent de 13%. Vânturile bat cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră, iar indicele de ultraviolete este unul moderat. Minima serii este de 10 grade Celsius, care se simt ca 6. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, iar cerul va fi înnorat.

Vremea în Iași

Prognoza meteo marti 23 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru Iași

La Iași, previziunile meteorologice anunță o maximă de 14 grade Celsius. Precipitațiile au un procent de 25%, iar cerul va avea și noi, dar și soare. Vânturile bat cu o putere mică, de 7 kilometri pe oră și indicele de ultraviolete este unul moderat. Minima serii este una de 8 grade Celsius, care se simt ca 4. Procentul de precipitații se intensifică, ajungând la 57%. Meteorologii anunță o aversă, iar vânturile bat cu o putere mică.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo de marti 23 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj

Potrivit accuweather, maxima zile la Cluj este de 14 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este de 25%, iar cerul va fi plin de nori și soare. Vânturile vin din direcția de vest, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Minima serii este de 5 grade Celsius, care se simt ca -2. Procentul de precipitații este de 60%. Meteorologii anunță o ploaie scurtă și vânturi cu o putere de 17 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo marti 23 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj

Maxima zilei este una de 14 grade Celsius, care se simte cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este de 25%. Previziunile meteorologice anunță un cer cu nori, dar și cu soare. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o intensitate de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de 4 grade Celsius, care se va simți cu două grade mai puțin. Procentul de precipitații este unul de 56%, iar vânturile vin cu o intensitate de 7 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×