Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: temperaturi de 0 grade

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 14:35
Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: temperaturi de 0 grade
Iată ce spun meteorologii ANM despre temperaturile indicate pentru ziua de marți, 20 noiembrie!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că minimele vor fi în jur de 0 grade Celsius. Nopțile vor fi din ce în ce mai reci! Potrivit ANM, temperatura aerului va indica valori scăzute față de cele normale. Maximele din Capitală sunt cuprinse între 7 și -5 grade Celsius.

Din nefericire, cei de la munte vor avea chiar și -6 grade Celsius. Masele de aer rece au cuprins deja aproape întreg teritoriul. Precipitațiile sunt în formă de lapoviță și ninsoare în cele mai multe zone: Oltenia, Muntenia(nord), Transilvania(sud-est) și Moldova.

Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: Constanța

Constanța
Constanța

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță maxima de 7 grade Celsius. Vânturi vin din zonele nord-nord-est cu 13 km/h, alături de rafale de 20 km/h. Noaptea aduce minima de 5 grade Celsius. Cei din Constanța vor avea parte și de ceva ploaie. Vânturi vin din direcția est-nord-est cu 17 km/h și rafale de 26 km/h.

Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: Iași

Iași
Iași

Minima de 0 grade Celsius vine pentru cei din Iași, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din direcția nord-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 18 km/h. A doua jumătate a zilei de mar
marți vine cu o ninsoare ocazională și fulguieli, alături de temperatura de -3 grade Celsius. Vânturi vin din direcția de nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 13 km/g.

Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

O ploaie scurtă va veni în ziua de marți, alături de maxima de 5 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin din zonele de sud-est ale teritoriului cu 11 km/h și cu rafale de 17 km. Noapte aduce doar -1 grad și o aversă. Vânturi vin din partea de sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Prognoza meteo marți, 20 noiembrie: Brașov

Brașov
Brașov

O ploaie scurtă este anunțată pentru ziua de marți, alături de maxima de 5 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Nopatea de marți vine cu câteva episoade de ploaie care se vor transforma în ninsoare, dar și cu minima de 0 grade. Vânturi vin din partea de sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×