Prognoza meteo marți 16 octombrie. Meteorologii anunță un soare strălucitor!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
15/10/2018, 16:39
Prognoza meteo marți 16 octombrie. Meteorologii anunță un soare strălucitor!
Prognoza meteo de marți, 16 octombrie 2018, este una favorabila pentru toata tara

Potrivit meteo, ziua de marți, data de 16 octombrie, meteorologii anunță un soare strălucitor pe cer, care ne va încălzi și sufletele, nu numai fața. De altfel, temperaturile acestea au început să ne inunte încă de luni, 16 octombrie. Vremea va fi așa până în data de 22 octombrie 2018. Previziunile meteorologilor anunță în săptămâna care urmează o temperatură a aerului care va fi clar preste normele climatologice ale perioadei în care ne aflăm. Procentul de precipitații va fi unul mic în toată țara, acestea fiind prezente pe arii restrânse, în mare parte în zonele de munte. În perioada următoare și anume: 22-29 octombrie 2018, temperatura aerului va fi una normală pentru a doua lună de toamnă, însă cu căteva grade în plus în partea de est a României.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru constanta marti 16 octombrie
Prognoza meteo la malul mării

Potrivit accuweather, la malul mării, cei aflați acum în Constanța, vor găsi la mijlocul zilei 22 de grade Celsius în termometre. Procentul de precipitații este unul extrem de mic, în valoare de 2%, iar cerul va avea în milocul lui soarele. Vânturile vin din direcția de nord-est, cu o putere de 15 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent și are o valoare moderată, de 3. A doua parte a zilei aduce în termometre 15 grade Celsius, care se simt ca 13. Procentul de precipitații rămâne același, iar cerul va fi parțial noros.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de marți 16 octombrie 2018
Prognoza meteo la Iași

La Iași, potrivit accuweather, vor fi 23 de grade Celsius, care se simt și cu un grad mai mult. Previziunile meteorologice anunță că cerul va fi plin de soare, iar vânturile bat cu o intensitate mică, de 7 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, de 3. O dată cu lăsarea serii, se micșorează treptat și gradele din termometre. Astfel că, de la 23 de grade Celsius, se ajunge la o temperatură de doar 8. Cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o putere foarte mică, de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo marți 16 octombrie
La Cluj se anunță 4 grade pe timpul serii

La Cluj, previziunile meteorologice sunt numai bune pentru o plimbare. Marți, cei aflați la Cluj vor găsi în termometre 22 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul inexistent, iar soarele va străluci pe cer. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o intensitate mică, iar indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. A doua parte a zile aduce în termometrele clujenilor doar 4 grade Celsius, care se simt ca 6. Precipitațiile nu își fac apariția nici pe timpul serii, iar cerul va fi senin și vânturile slabe.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo marti 16 octombrie
Prognoza meteo la Brasov

La Brașov se vor găsi marți 23 de grade Celsius, care se simt ca 25. Precipitațiile nu vor apărea, iar soarele va fi strălucitor. Vânturile vor bate cu o putere slabă, de 6 kilometri pe oră, iar indicele de utlraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Pe seară, în termometre se găsesc 4 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Precipitațiile rămân inexistente ca și în timpul zilei, iar cerul va fi senin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×