Prognoza meteo marți 10 octombrie 2018. Se anunță temperaturi ridicate!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 17:50
Prognoza meteo marți 10 octombrie 2018. Se anunță temperaturi ridicate!
Ce indică prognoza meteo pentru ziua de 10 octombrie

Conform prognozei meteo, ziua de marți, 10 octombrie, se anunță o zi însorită, cu temperaturi ridicate. Previziunile meteorologilor spun că temperaturile se păstrează calde și în zilele următoare. Ele se pare că se vor menține până la finalul lunii octombrie. În perioada de 8-15 octombrie gradele din termometre se situează aproximativ în zona de 10 grade Celsius.

În perioada următoare, de 15-22 octombrie 2018, temperatura aerului are valori foarte apropiate de cele din săptămâna precedentă, iar această situație se poate regăsi în majoritatea țării. Singura excepție o face jumătatea săptămânii 15-22, dat fiind temperaturile ridicate din vestul țării.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

La malul mării oamenii vor găsi în termometre 20 de grade Celsius. O veste bună vine și din partea procentului de precipitații, căci acesta este unul extrem de mic, de 4%. Previziunile meteorologilor spun că soarele iese puțin din nori, însă totul va fi bine. Vânturile vin din direcția de nord-est, cu o intensitate de 20 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este prezent, cu o valoare moderată, de 3. În a doua parte a zilei, termometrele vor arăta 14 grade Celsius, care se simt ca 11. Meteorologii spun că cerul este senin, iar procentul de precipitații rămâne mic, de 9%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Previziunile pentru ziua de miercuri, 10 octombrie, la Iași sunt favorabile. În prima parte a zilei sunt 18 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul de 11%, iar soarele va sta pe cer și va fi însoțit și de nori. Vânturile vin din direcția de nord, cu o intensitate mică, de 9 kilometri. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Pe timpul serii, gradele scad treptat și ajung la 6 grade Celsius, care se simt ca 7.Vestea bună este că procentul de precipitații scade și el o dată cu lăsarea serii. Cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o putere mică.

Vremea în Cluj

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Potrivit accuweather, clujenii au parte de o vreme foarte frumoasă în ziua de miercuri. 23 de grade Celsius vor fi în termometrele acestora. Procentul de precipitații este unul destul de mic, de 11%. Previziunile meteorologilor anunță un cer cu nori joși și ceață. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o intensitate mică de 6 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. A doua parte a zilei are 6 grade celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru brașoveni arată că va fi maxima de 21 de grade Celsius, ce se vor simți ca 23 de grade Celsius și un cer destul de însorit. Vânturile vor veni din zonele de nord-nord-vest ale teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea zilei de 10 octombrie aduce minima de doar 3 grade Celsius și un cer senin. Vânturile vor veni dinspre direcția sud-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h. Precipitațiile nu-și vor face apariția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×