Prognoza meteo luni, 8 octombrie: temperaturile se mențin calde

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 17:58
Prognoza meteo luni, 8 octombrie: temperaturile se mențin calde
Prognoza meteo pentru luni, 8 octombrie

Meteorologii de la ANM anunță pentru ziua de luni vreme bună. Maximele din 8 octombrie vor fi de 26 grade Celsius și un cer senin în cea mai mare parte a teritoriului României. O singură regiune este pasibilă de mici reprize de ploaie.

Zonele de vest și vord-vest vor avea temperaturi în creștere. Acestea vor atinge chiar și 26 de grade Celsius. În rest, cerul se așteaptă a fi senin. Sudul țării atinge maxima de 22-23 de grade Celsius, iar în sud-est va fi mai frig. Nordul și nord-estul țării va avea temperatura de 25 de grade Celsius. Centrul României are 23 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța, luni, 8 octombrie
Vremea în Constanța, luni, 8 octombrie

Ziua de 9 octombrie, luni, aduce pentru constănțeni maxima de 20 de grade Celsius și nori joși urmați de soare strălucitor. Vânturile vor veni din direcția zonelor est-nord-est ale teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. A doua jumătate a zilei de luni arată minima de 11 grade Celsius și un cer senin. Vânturile vor veni din partea de nord-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h.
nta

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme aîn Cluj-Napoca 8 octombrie
Vreme aîn Cluj-Napoca 8 octombrie

Ziua de luni, 8 octombrie aduce multe grade pentru cei din Cluj-Napoca. Maximele zilei sunt de 22 de garde Celsius, ce se vor simți ca 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile se vor arăta din zonele de nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minimele nopții de 8 octombrie sunt de 8 grade Celsius și un cer senin. Precipitațiile nu sunt posibile în această zi de luni. Vânturile pe timpul serii vor fi din direcția de sud a României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași pentru luni
Vremea în Iași pentru luni

Pentru ziua de luni se prognozează maximele de 20 de grade Celsius, ce se vor simți ca 22 de grade Celsius, alături de nori joși plini ceață. Vânturile vin dinspre nordul României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce temperatura minimă de 9 grade Celsius,ce se vor simți ca 10 grade Celsius și un cer senin. Vânturile sunt aduse din zona de vest-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov pentru 8 octombrie
Vremea în Brașov pentru 8 octombrie

Maximele zilei de luni vor fi de 22 grade Celsius pentru brașoveni. Cerul va fi predominant însorit, iar precipitațiile nu vor apărea. Vânturile vin dinspre nord-nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade pentru Celsius și un cer senin. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului României cu 6 km/h și rafale de 9 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×