Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: vine vremea rece

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 13:18
Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: vine vremea rece
Iată ce spun meteorologii ANM despre temperaturile din ziua de luni, 5 noiembrie 2018!

Meteorologii ANM anunță că în prima parte a lunii noiembrie va fi vreme caldă, dar se trece trptat la temperaturile normale ale acestei perioade. Vremea se va schimba în curând, iar lapovița și ninsorile își vor face apariția după 5 noiembrie.

În zilele senine, frigul va fi pătrunzător, bruma și înghețul vor pătrunde în nopțile de noiembrie. Masele de aer rece se vor deplasa ușor din partea Câmpiei Ruse. Condițiile termice vor fi în scădere față de octombrie.

Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie indică nori joși și ceață pentru ziua de luni, 5 noiembrie. Ziua se arată maxima de 18 grade Celsius, cu vânturi dinspre nord-est de 15 km/h, și cu rafale de 22 km/h. Noaptea aduce pentru constănțeni minima de 12 grade Celsius, cu nori joși și ceață. Vânturi se arată din zonele de est-nord-est cu 17 km/h, însoțite de rafale de 24 km/h.

Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Cei din Iași vor avea parte de maxima zilei de 17 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vor veni din partea de sud-est cu 11 km/h, și cu rafale de 17 km/h. Noaptea vor fi minimele de 6 grade Celsius, și un cer predominant noros. Vânturi vin din zonele de est-sud-est cu 11 km/h ale teritoriului României, și cu rafale de 15 km/h.

Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Ziua de luni, 5 noiembrie, aduce pentru clujeni maxima de 21 de grade Celsius și mult soare. Vânturile vor veni dinspre sud-est cu 9 km/h, și cu rafale de 13 km/h. A doua jumătate a zilei vine cu doar 5 grade Celsius, dar cu un cer senin. Vânturi se arată din parte de sud a României, și cu rafale de 9 km/h.

Prognoza meteo luni, 5 noiembrie 2018: Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov s-au înregistrat 22 de grade Celsius pe timpul zilei și mult soare pe cer. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 7 km/h, și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 6 km/h, și un cer mai mult senin. Vânturile vor apărea din direcția de sud-sud-est cu 6 km/h, și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×