Prognoza meteo luni, 3 decembrie 2018. Se anunță cantități de precipitații ridicate!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
02/12/2018, 13:46
Prognoza meteo luni, 3 decembrie 2018. Se anunță cantități de precipitații ridicate!
Meteorologii anunță luni, 3 decembrie 2018, cantități de precipitații ridicate

Conform prognozei meteo de luni, 3 decembrie 2018, se anunță cantități de precipitații mai ridicate decât cele normale ale perioadei. Vizat este nord-vestul teritoriului. De asemenea, și valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în special în regiunile intracarpatice și la munte. În extremitatea sudică a țării se vor situa temperaturi puțin sub cele normale. Însă, în restul teritoriului, gradele din termometre vor fi în general apropiate de cele specifice acestei perioade.

Vremea în Constanța

prognoza meteo luni 3 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Conform accuweather, previziunile meteorologice pentru ziua de luni, 3 decembrie 2018 arată că la malul mării maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile vin din direcția de sud, sud-vest, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Minima serii va fi de 0 grade Celsius, care se va simți ca -3 grade Celsius. Procentul de precipitații din a doua parte a zilei este asemănător cu cel din timpul zilei, adică de 4%.

Vremea în Iași

prognoza meteo de luni, 3 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Iași luni, 3 decembrie 2018

Potrivit ANM, maxima zilei de luni, 3 decembrie 2018, la Iași, este de 1 grad Celsius, care se va simți ca -2 grade Celsius. Cerul va fi plin de nori, dar și de soare, iar vântul va bate cu o intensitate de 13 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -4 grade Celsius, care se va simți cu 4 grade mai puțin. Procentul de precipitații este mic, la fel precum cel din timpul zilei, iar vântul va sufla cu o putere de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo de luni ,3 decembrie 2018
Prognoza meteo de luni, 3 decembrie 2018, pentru cei aflați la Cluj

Previziunile meteorologice pentru cei care se află la Cluj luni, 3 decembrie 2018 arată că maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Experții meteo prevestesc o scurtă ploaie, căci procentul de precipitații este de 55%. Cu toate acestea, vântul va sufla cu o putere mică, de 6 grade Celsius. Minima serii va fi de -1 grad Celsius, care se va simți ca 0 grade Celsius. Meteorologii prevăd și pe timpul nopții câteva averse, ânsă vântul va continua să sufle cu o intensitate mică, ded 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de luni 3 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați luni, 3 decembrie 2018, la Cluj

Previziunile experților meteo anunță că maxima zilei de luni, duminică, 3 decembrie, de la Brașov, va fi de 9 grade Celsius, care se simt ca 12. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o putere mică, de 4 kilometri pe oră. Minima serii este de -3 grade Celsius, care se va simți ca -1 grad Celsius. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vin din direcția de sud, cu aceeași putere mică precum în timpul zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×