Prognoza meteo luni, 28 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: precipitații slabe

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
27/01/2019, 18:56
Prognoza meteo luni, 28 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: precipitații slabe
Prognoza pentru luni, 28 ianuarie! Ce spun meteorologii?

Prognoza meteo de azi, luni, 28 ianuarie, arată că cerul va fi noros în mare parte, iar precipitații își or face apariția. Acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, în special în prima parte a zilei. Vântul va sufla cu rafale de 40-45 km/h. Temperatura aerului va crește încet și va avea valori în jur de 0 grade Celsius dimineața, iar 2 grade Celsius seara.

În cursul zilei de luni maxima este de 1 grad Celsius și minima de 0 grade Celsius, alături de un cer noros. Temperaturile în pricipalele orașe sunt: Bucureşti 1 ploi, Craiova 3 ninsoare, Timişoara 0 ninsoare, Sibiu 4 ploi,Suceava -5 ninsoare, Galaţi 2 ploi, Constanţa 9 ploi, Cluj-Napoca 2 ninsoare, Bacău -3 ninsoare, Baia Mare 2 ninsoare, Iaşi -1 ninsoare.

Prognoza meteo luni, 28 ianuarie! Vreme pentru București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

Iată vremea pentru azi, 28 ianuarie!
Iată vremea pentru azi, 28 ianuarie!

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Pentru ziua de 28 ianuarie, se anunță maxima de 5 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vine cu minima de -2 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima în Constanța este de 8 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-sud-est a teritoriului cu 22 km/h și cu 33 de km/h. Mainima este de 6 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin doar din partea de sud cu 22 de km/h și cu rafale de 32 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Vremea din Iași aduce maxima de -2 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții aduce doar -6 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 22 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima în ziua de 28 ianuarie este de 8 grade Celsius și o vreme mai caldă. Vânturi vin din partea de sud a României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea are minima de 1 grad Celsius și un cer noros.

Vremea în cluj-Napoca

 Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca sunt maxim 4 grade Celsius pe timpul zilei, alături de nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vine cu minima de -2 grade Celsius și un cer noros. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×