Prognoza meteo luni, 26 noiembrie 2018: vine gerul!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 19:42
Prognoza meteo luni, 26 noiembrie 2018: vine gerul!
Iată ce spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie pentru temperaturile din ziua de luni, 26 6 noiembrie!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturile pentru ziua de luni, 26 noiembrie. Aceștia indică faptul că viscolul se apropie cu pași repezi! Episoadele de ger nu vor lipsi, iar iarna este din ce în ce mai aproape.  „În prima lună de toamnă s-a confirmat estimarea centrului european, care anticipa o lună mai caldă în prima lună de toamnă. Ne apropiem de media climatololgică a precipitațiilor, dar trebuie să luam în considerare deficitul de apă înregistrat până în 19 septembrie.

Se pare ca și a doua lună de toamna, din perspectiva valorilor tempertaturilor din octombrie și noiembrie par a aduce valori mai ridicate decât în mod obișnuit. Vorbim însă de o scădere treptată a valorilor de temperatură de la o luna la alta – septembrie, 14,5 grade medie, din octombrie, de 9,6, noiembrie, de 3,8 – scădere de 5-6 de grade de la o lună la alta”,  a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie.  

Prognoza meteo 26 noiembrie 2018: zăpezile sunt aproape

Se anunță vremea rece! Se pare că vom avea parte de o răcire considerabilă în tot teritoriul. De asemenea, sunt așteptate temperaturi cu – și ninsori, viscol și ger. „Vremea va fi rece și predominant închisă. Mai ales în primele ore ale zilei trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniță, astfel că stratul de zăpadă va continua să se topească. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40…50 km/h în prima parte a zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade”,  potrivit speciali;tilor de la Administraia Națională de Meteorologie.

Vremea în Constanța

Constanța
Constanța

Ziua de 26 noiembrie aduce pentru constănțeni 12 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin din direcția zonei de sud cu 22 km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea vine doar cu 5 grade Celsius și cu câteva averse. Vânturi vin dinspre zona de vest a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 28 de km/h.

Vremea în Iași

Iași
Iași

Cei din Iași vor avea parte de un cer care va arăta un amestec de ploaie înghețată cu posibilă transformare în ploaie și maxima de 1 grad Celsius. Vânturi vin din zonele de nord-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce doar 0 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din zona de nord-vest cu 17 km/h și rafale de 22 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

Clujenii vor avea maxima de 10 grade Celsius, împreună cu câteva averse. Vânturi vin din zonele de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea vine cu doar 4 grade Celsius și câteva averse de ploaie, mai ales dimineața. Vânturi vin din zonele de nord-est cu 2 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Brașov
Brașov

Maximele pentru brașoveni vor fi de 14 grade Celsius și o aversă trecătoare pe timpul zilei. Vânturi vin din zona de sud cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea vine cu doar 3 grade Celsius, dar și câteva averse. Vânturi vin dinspre sud-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×