Prognoza meteo luni, 22 iulie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/07/2019, 15:41
Prognoza meteo luni, 22 iulie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile
Luni, 22 iulie, se întorc ploile în cea mai mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune.  Vremea se anunță mohorâtă și ploioasă în cea mai mare parte a teritoriului, chiar dacă temperaturile continuă să înregistreze valori mai mari în comparație cu normalul acestei perioade.

Cum va fi vremea luni, 22 iulie

Chiar dacă săptămâna se află abia la început, există riscul ca prognoza meteo să ne strice buna dispoziție. Cerul va fi predominant noros în cea mai mare parte a țării, cu mari șanse de precipitații, având pe alocuri chiar un caracter torențial. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valori cuprinse între 16 și 34 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, prima zi din săptămână ne aduce vreme prietenoasă, cu  temperaturi cuprinse între 19 și 34 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 16 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 42%.

Vremea în Iași

Pentru locuitorii din Iași, vremea se anunță mohorâtă, cu mari șanse de a avea parte și de câțiva stropi de ploaie. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h. Mercurul din termometre va indica valori cuprinse între 17 și 28 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ceva mai prietenoasă față de restul țării. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 23 km/h.Valorile termice se vor situa între 21 și 29 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 57%.

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii nu scapă de ploi astăzi, pentru că cerul se anunță predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h. De asemenea, temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, în vreme ce maximele vor indica 28 grade.

Vremea în Brașov

Brașovul va avea parte de o vreme ploioasă, în cea cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, iar temperaturile se vor situa între 11 și 23 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 62%.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×