Prognoza meteo luni, 19 noiembrie 2018. Se anunță o atmosferă deosebit de rece!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 23:00
Prognoza meteo luni, 19 noiembrie 2018. Se anunță o atmosferă deosebit de rece!
Meteorologii anunță o vreme deosbit de rece!

Conform prognozei meteo, ziua de luni, din data de 19 noiembrie 2018, va avea o atmosferă deosebit de rece. Previziunile meteorologilor au anunțat ninsori puternice la munte, ploi în unele zone și temperaturi negative în Capitală. În general, vremea va fi închisă și rece. Pe spații extinse vor fi precipitații abundente care, predominant, vor fi sub formă de ninsoare. Acestea fenomene sunt raportate în special în Moldova și la munte. În schimb, în sud-estul țării vor fi ploi din cauza unui aer cald în altitudine prezent deasupra zonei. În Capitală este așteptată depunerea unui strat mic, cuprins între 5 și 10 centimetri, de zăpadă.

Vremea în Constanța

prognoza meteo luni 19 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la malul mării

Conform accuweather, previziunile meteorologice pentru cei aflați la Constanța sunt unele negative. Maxima zilei este de 14 grade Celsius, care se va simți ca 12. Procentul de precipitații este de 80%, vor fi perioade lungi de ploaie, iar vântul va sufla cu o putere de 26 de kilometri pe oră. Minima serii este de dar 1 grad Celsius, care se va simți ca -4. Procentul de precipitații se schimbă în 1%, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere de 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo de luni, 19 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Previziunie meteorologice pentru cei aflați la Iași luni, 19 noiembrie 2018, sunt negative! Maxima zilei este de 0 grade Celsius, care se va simți ca -5. Vor fi perioade de ninsoare, iar vântul va sufla cu o intensitate de 18 kilometri pe oră. Minima serii este de -3 grade Celsius, care se va simți ca -12. Vântul va sufla cu o putere de 20 de kilometri pe oră, iar cerul va avea și pe timp de seară parte de zăpadă.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo de luni, 19 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj

Previziunile meteorologice, conform accuweather, pentru cei aflați la Cluj vestesc 3 grade Celsius ca maximă a zilei, care se simt ca 2. Procentul de precipitații este de 66%. Se anunță perioade de ninsoare care vor fi urmate de ploaie, iar vânturile bat cu o intensitate de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -7 grade Celsius, care se va simți doar cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo de luni 19 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află luni la munte

Maxima zilei la Brașov va fi una de doar 0 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul maxim, de 100%, iar umiditatea de 96%. Vântul va sufla cu o intensitate de 8 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -7 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×