Prognoza meteo luni 15 octombrie: temperaturi ridicate în nord-vestul țării

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/10/2018, 17:46
Prognoza meteo luni 15 octombrie: temperaturi ridicate în nord-vestul țării
Ce indică prognoza meteo pentru ziua de luni, 15 octombrie?

Astrologii ANM anunță că valorile termice se vor situa foarte aproape de normele climatologice ale săptămânii. Cu toate acestea, există posibilitatea de temperaturi mai ridicate în nord-vestul teritoriului, dar și centrul României în ziua de luni, 15 octombrie.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Maxime zilei de luni, 15 octombire, pentru constănțeni este de 21 grade Celsius. Cerul se anunță a fi cu nori și soare, iar vânturile vin din părțile de nord-este cu 22 km/h și cu rafale de 32 de km/h. Minima nopții atinge 13 grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 11 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vânturile vor veni din zonele de nord-nord-est cu 15 km/h, și cu rafale de 24 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Cei din Iași vor avea luni 21 de grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 22 de grade Celsius. Pe cer vor fi nori și soare, iar vânturi se anunță dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. A doua jumătate a zilei de 15 octombrie vine cu 7 km/h și cu un cer mai multe senin. Vânturile se anunță din părțile de sud-sud-este cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Maxima zilei pentru clujeni indică 21 de grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturile vin din partea de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Nopatea aduce însă doar 3 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturile vin din partea de sud a României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Maxima primei jumătăți de 15 octombrie aduce pentru brașoveni 22 de grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturile sunt indicate din părțile de sud și est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noapte de luni aduce doar 1 grad Celsius și un cer mai mult senin. Vânturile vin dinspre sud-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×